Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marta, po długich bojach właśnie się zalogowałamCzy my juz jestesmy na prywatnym forum?
Ja też spać nie mogłam, mam wizytę o 16.30 i strasznie się stresuje bo już kilka tygodni minęło od ostatniej wizyty. PowodzeniaDziewczyny po południu mam wizytę . Kurde mam mega stres wszystkie obiawy mi przeszły martwię się że jest coś nie tak . Do tego boli mnie brzuch chyba z nerwów . Nie wiem jak wytrzymam do 16 umrę z nerwów . I też nie wiem jak wejdę do gabinetu jak już mi się wszystko trzęsie z nerwów
No ja o 16 trzyma kciuki za ciebie .Ja też spać nie mogłam, mam wizytę o 16.30 i strasznie się stresuje bo już kilka tygodni minęło od ostatniej wizyty. Powodzenia
Marta, po długich bojach właśnie się zalogowałam
Ja musiałam przez przeglądarke, mam apke... No i wieki mi to zajęło... Nie mógł znaleźć mi tel adresu, ale się udałoJa czytałam wlasnie, że mogą byc problemy z logowaniem, a ja mam Apke i nie było żadnego problemu - weszłam normalnie w temat.