U siebie płacę 400 ze ten zestawJa zapłaciłam 440zł. za badanie usg i test Pappa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U siebie płacę 400 ze ten zestawJa zapłaciłam 440zł. za badanie usg i test Pappa.
Ja miałam akurat ciążę bliźniacza więc ryzyko do końca było...@ Kat. Ka
Dziewczyny mnie zawsze przeraża coś takiego, jak czytam o utracie po 1 trymestrze. Dlaczego to się zdarza?
Mówią, że w 1 tym najczęściej z powodów różnych wad ale później? Wiem, że może to i być w 5 miesiącu, ale jakoś nie mogę tego pojąć [emoji29]
Ja nam dwie preglife i ciaza+ - każda liczy inaczej, a gin jeszcze inaczejDziewczyny jaka apke uzywacie na obliczenie wieku ciazy?
Ja miałam od początku na śledzenie miesiączki aplikacje Flo i nadal ja mam tylko tyle że tyb ciąży ustawionyDziewczyny jaka apke uzywacie na obliczenie wieku ciazy?
Ja mam ciąża+ od health&parenting. Instalowałam i wywalałam ich chyba z 10 aż zostawiłam tę, bo są codziennie inne artykuły, a dni liczy dobrze.Dziewczyny jaka apke uzywacie na obliczenie wieku ciazy?
Mój nie ma 3D/4D ;( więc jakbym chciała to niestety inny lekarz ważne żeby dobrze lekarz widział wiadomo, ale dla mamy to takie fajne jednak te zdjęciaMierzył dzieciątko w zwykłym obrazie, ale pokazał mi również w 4D i takie zdjęcie 4D dostałam po wizycie
Ja teżJa miałam od początku na śledzenie miesiączki aplikacje Flo i nadal ja mam tylko tyle że tyb ciąży ustawiony