reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Kurcze Paulina mi sie wydaje z tymi rozstepami albo bedziesz miec albo nie. Ja w zasadzie nic nie robilam i po ciazy nie mam a z zapasienia sie jako mloda nastolatka mam. Wiec nie mam pojecia od czego to zalezy. A w ciazy przytylam ponad 20 kg wiec tym bardziej nie wiem

reklama
A ja wczoraj wciagnelam z mezem drozdzowe i eklera! Mam nadzieje ze dzis tez. Przywiezie!!!! Dziewczyny mam taka rozkmine w czasie Swiat Bozegonarodzenia mialam oktopne mdlosci i jak sobie teraz pomysle o swiatecznym jedzeniu to mi w buzi rosnie.... myslicie ze to przejdzie???

Spróbujcie na mdłości mentosa owocowego. Mam wrażenie że mi pomaga. Jak czuje już taki dziwny posmak w buzi to od razu biorę mentosa i przechodzi

A mnie coś dziś lewy jajnik jakby boli czy coś nie wiem tak kłuje czy ciągnie sama nie wiem co to jest, ale oczywiście wczoraj o nic lekarza nie zapytałam :/

reklama
Do góry