reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ja też miałam bardzo mocny ból po prawej stronie jakoś w zeszłym tygodniu i też ciut się stresuję czy wszystko jest ok. Na szczescie wlasnie jade na wizyte i mam nadzieje ze okaże sie wszystko w porzadku. Ale moze u ciebie Marcela to tylko jakies rozciąganie, moze jakis skurczyk...

reklama
A ja odebrałam wyniki z krwi co robilam i nie są dobre [emoji24][emoji24] słaba morfologia i tsh 0.016 mial ktoś z was tak niskie?

Ja też miałam bardzo mocny ból po prawej stronie jakoś w zeszłym tygodniu i też ciut się stresuję czy wszystko jest ok. Na szczescie wlasnie jade na wizyte i mam nadzieje ze okaże sie wszystko w porzadku. Ale moze u ciebie Marcela to tylko jakies rozciąganie, moze jakis skurczyk...
Właśnie mnie w lewym boku tak sieklo. Oby tak było:) generalnie jestem już w trzeciej ciąży. Pierwsza straciłam w 26tc druga była bezproblemowa ale przez traumę z pierwszą, kompletnie zapomniałam jak to było w drugiej ciąży. Daj znać czy wszystko dobrze :).

A ja odebrałam wyniki z krwi co robilam i nie są dobre [emoji24][emoji24] słaba morfologia i tsh 0.016 mial ktoś z was tak niskie?
Koniecznie udaj się Do endokrynologa bo tsh jest istotne w ciąży. Nie obawiaj się. Ja w poprzedniej ciąży miałam za wysokie tsh więc brałam eutyrox. Urodziłam zdrową córeczkę. Jeśli chodzi o morfologie to mój ginekolog kazał mi brać profilaktycznie Ascofer

Ja już w poprzedniej ciazy jeździłam do endokrynologa bo też mialam zle wyniki. Muszę zobaczyć jakie. Ale mialam zapisane jod i selen i było ok

Co do segregatora mamy ginekolog to tam w nim pisze ze jeśli nasz np połączone wyniki moczu i krwi to skserowac powycinac i powsadzac w odpowiednie przegródki a jeśli nie chce się kserowac to wszystkie wyniki do przegródki z wynikami krwi i ja np tak mam a pozostałe usg w usg grupa krwi w grupie krwi i wszystko ładnie powsadzane :)

Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa. Chciałabym zapytać czy którejś z Was zdazyl się ostry ból przy nagłym wstaniu z łóżka? Od soboty chodzę zestresowana bo właśnie mi się to przytrafilo. Ból był ostry klujacy i trwał dosłownie 30s. Potem zniknął jakby nigdy nic i do teraz nic się nie dzieje. Jestem w 11tc. Następne USG mam dopiero 5.02...
Czasami mam takie bóle, no i podczas kaszlniecia, kichnięcia. Ale jest wszystko w porządku. :)

reklama
Ja wczoraj jak słoń usiadłam na krzesło i też się przestraszyłam bo odrazu zaczął kuc mnie lewy bok :/ale mam nadzieję że nie zrobiłam krzywdy babelkowi :/

Do góry