reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

No dobrze dziewczyny. To piszcie jak tam u was?
Mnie orzeziebiebie rozłożylo już definitywnie. Leżę dziś w łóżku od rana. Tylko córkę do przedszkola zaorowsdzilam.
Jeśli chodzi o moją ciążę ewentualna to już na chłodno. I cóż... Rozsądek mi podpowiada że nie tym razem. Ale to nic. Będziemy się starać dalej.

Trzymam kciuki, żeby to jednak było to :)
Ja dziś leżę tak jak wczoraj ze względu na plamienie. Dziś już się nie pojawiło i mam nadzieję, że więcej nie będzie...

reklama
O ilez osób nam dzisiaj doszlo. Gratuluję i witam wszystkie przyszłe mamusie [emoji6] ja się cieszę że dzisiaj piątek bo w pracy ok 14 to ziewam jak najeta i strasznie boli mnie kręgosłup

Jak byłam w pierwszej ciąży to też trafiłam na forum gdzie razem z kobietami z podobnym terminem porodu wymienialysmy doświadczenia. Na fb przeszlysmy gdzies pół roku po porodach.
I to było dobre. Bo w ciąży na forum wolniej. A na fb już z dziećmi to szybko i zwięźle

Ja dziś miałam tak ciężki dzień i tak zostałam przewalcowana przez pacjentów, ze juz pod koniec zmiany to myslalam ze się rozpłaczę :(
Staram sie zawsze być mila, pogodna, a przede wszystkim być profesjonalistką, ale i tak pacjent potrafi nastraszyc że skargę na mnie napisze. Bo tak, dla zasady, bo ma zly dzien i dużo wolnego czasu i chce naprzykrzyć innym życie. Ehhhh..

Dziewczyny dziś wizyta, setki myśli, pewnie dziś jeszcze nic nie zobaczę, ale oby nie usłyszeć złych informacji ! Same czarne myśli zero wiary w to, że będzie dobrze chociaż tak bardzo bym chciała ! Trzymajcie kciuki :)

Nerwy to najgorszy doradca :(
Oowodzenia

Kom mi soe psuje więc ekran wpisuje dziwne rzeczy i mimo moich orob poprawienia nie daje sie. Więc z góry przepraszam za słowa bez literki P, L oraz A.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry