Maaga -30 stopni, a ja narzekam na -13 !!!
Jagienka29, u mnie Mała wcina już ponad miesiąc słoiczki a i tak udaje mi się jej max wcisnąć 3-4 łyżeczki, myślę że na wszystko przyjdzie czas. Pewnei jak Laura się przyzwyczai do nowych smaków to będzie jadła więcej.
Dziewczyny co do żelaza to miałyście rację, przez dwa dni nie podawałam i kupki znowu zrobiły się ładne, aż przyjemnie zmienia się pieluszkę
JJ dzięki za info o siadaniu, ja pytałam. Teraz przynajmniej wiem,że to co wyczynia moja Mała to nie są próby siadania. A szkoda, bo już myślałam, że lada chwila nastąpi ten moment ;-)
Karolaola a próbowałaś do nocnego mleczka dodać kliek kukurydziany, ja na 150 ml mleka daję trzy łyżeczki. Zawsze musze odczekać jakieś 30 min,aby złapało dobrą konsystencję i Mała śpi mi przynajmniej do 7 :-)
Aankaa84 a to żelazo też tak strasznie śmierdzi i jest niedobre w smaku?? Bo to co ja podaję mojej, to aż mnie cofnęło jak spróbowałam.
Mlodam współczuję, u nas dalej brak oznak ząbkowania,ale nie ukrywam, że meni to cieszy :-)
własnie czytałam na Onecie o Madzi i aż mną ciarki przeszły, nie dziwie się Matce , że zwariowała i wymyśliła te historyjkę, gdyby mi Łucja umarłą na moich oczach to nie wiem czy też nie straciłabym poczytalności. A co do dzwonienia na pogotowie i trzeźwego myślenia to nie wiem czy w takiej chwili jest to możliwe, ale fakt zostawić własne dziecko pod drzewem!!!!
I do tego tak długo zgrywać ofiarę!!!Co się dzieje na tym świecie, a tyle osób się za nią modliło!!