moniek83
Fanka BB :)
Witam, wpadła się przywitać a właściwie powiedzieć dobranoc. Miałam kiepską noc i dzień. Padam na twarz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja muszę się chyba do lekarze rodzinnego wybrać , żeby mnie zbadał itd . Jakieś 3 lata temu zakręciło mi się w głowie , prawie zemdlałam na ulicy ... Panika taka , że hej .. I właśnie od tego czasu przez te 3 lata mam wrażenie non stop , że kręci mi się w głowie . Tak strasznie to uprzykrza życie ... :-( . Sama z domu raczej nie wychodzę bo się boję . Jak idę z kimś i o tym nie myślę to jest ok . Do tego jakoś we wrześniu doszły duszności , zatykanie w klatce piersiowej , bóle serca , lewej ręki (myślę , że może to przez noszenie małego bo robię to właśnie na tej ręce) ,a od trzech dni lewa dłoń drętwieje .. Sama w domu też nie lubię zostawać sama bo już mi wyobraźnia chodzi , że coś mi się stanie i kto się małym zajmie ... Przerąbane takie życie .
Wygląda mi to na nerwice . A Wy jak myślicie ??