reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

to i ja się ujawnię na tym wątku, bo przeczytałam już wszystko, więc uważam że można włączyć się lekko w dyskusje. Nigdy nie byłam dobra w udzielaniu się na forum, bo zanim się zastanowiłam co napisać to się temat zmieniał :p

reklama
Witam nowe sierpnióweczki:-)

Zenia, w szpitalu napewno się Tobą dobrze zajmą i wsio bedzie ok:-)

Maciejkaa cieszę się ze wszytsko jest w porządku:-)

Ja na glukoze skierowanie w 22 tyg dostałam, a idę chyba w przyszłym, bo następną wizytę mam 26 kwietnia...

....a 27 biorę ślub!! miało być 1 czerwca, ale jakoś tak nas pani z urzedu zakręciła, że to już za 2 tyg! Cieszę się, bo jeszcze mój brzuch będzie w miarę, ale dalej w szoku jestem:-D:-D w sobote jade po sukienkę:-):-). A jeszcze dzisiaj koleżanka mnie zmartwiła, bo pare dni temu opowiadała mi o znajomej, która miala termin na czerwiec, a urodziła kilka dni temu, a dziś jej dziecko zmarlo:-(. Straszne:-:)-(moj K chce isc na pogrzeb, bo to jego była dziewczyna! ale ja napewno nie pojdę:no:mój dobry humor związany ze ślubem właśnie zniknął:-(

Ech.. Mnie też przerażają komplikacje i ciągle się boję o Malenstwa... Abym donosiła ciążę i urodziła zdrowego malucha.
Siedzę całe dnie w domu i myślę... W prachwinach mnie boli :/ czasami brzuch stwardnienie na chwilę.
A Mała kopie jak szalona :))...
Poza tym kopiarki czuje już jakieś dwa cm nad pępkiem... To nie za wysoko??

Jagoda ale się ucieszyłam tą historią ze ślubem, ze tak wyszło :-) ale jak napisałaś o tym dzidziusiu i pogrzebie to mi się oczy mokre zrobiły :-(

AllMe moja pani doktor mówiła, ze jeśli brzuch twardnieje na chwilę to wszystko w normie. Ja też tak mam. Byle nie twardniał tak jak dziewczynom, na dłużej.

Dziewczęta, ja czekam już niecierpliwie na wyniki krwi. Zawsze były góra o 17 :/ chcę wiedzieć co ze mną będzie :/

Ech.. Mnie też przerażają komplikacje i ciągle się boję o Malenstwa... Abym donosiła ciążę i urodziła zdrowego malucha.
Siedzę całe dnie w domu i myślę... W prachwinach mnie boli :/ czasami brzuch stwardnienie na chwilę.
A Mała kopie jak szalona :))...
Poza tym kopiarki czuje już jakieś dwa cm nad pępkiem... To nie za wysoko??
Młoda ma dobry wykop ;-)
a też zresztą czuję kopniaki w tym miejscu... najlepsze są momenty, kiedy jednego kopa dostaję w pępek, a drugiego w pęcherz:-)

reklama
Jagoda super z tym ślubem, co do historii o dziecku smutne to.

Madziasek OC i AC i szczerze mówiąc mam już dość, bo ciągle coś pod górkę, mąż właśnie będzie świętował z kolegami opijał samochód i synka, bo mu koledzy powiedzieli, że jak nie opije samochodu to nadal będzie pod górkę :-)

Do góry