reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

all me to smaruj go koniecznie i masuj delikatnie, palcami naciagaj skore etc zeby nie popekalo teraz !

a dziewczyny ktoraz pisala o watku EMERDŻENSY - zakladac?

Ostatnia edycja:
reklama
mnie moj mały smyk też kopie, ale w dole brzucha tylko. Czasem główką się w pęcherz wepchnie i wtedy mus do kibelka trzeba lecieć :p ogólnie to cały czas się kręci, raz główka do góry raz na dole. Ostatnio dał taki popis na usg, jak doktorek zaczynał to był główka w dół, potem główka była do góry a na koniec zaś dół :p

ja tez juz w sumie mam bardzo duzy brzuch ale kopniaki czuje na wysokosci pepka i w dol, wyzej jeszcze sie nie zdazylo...macica jest tylko palec nad pepkiem wiec do gornych partii jeszcze mi daleko
jak narazie jeszcze nie zostalam konkretnie skopana tylko czuje obracanie sie, rozpychanie, czasami lekkie pukania ale jak moje dziecie bedzie tak roslo jak do tej pory, to ja sie nie zdziwie jak w 36tc nie bedzie mial juz miejsca i z temp 40°C sie rozpakuje jeszcze w lipcu ... jakos nie spieszy mi sie do kopniakow 4kg bobasa hehe
a poza tym sie dowiedzialam ze jak maly bedzie mial powyzej 4.2kg to cesarka obowiazkowa :angry:

Witam nowe mamy :-)

Dzięki za kciuki - przydały się :-D
Teraz oby nerki wyszły na prostą ..

Lewan - ok 15 minut .. ale badała wszystko nie tylko serce ;-)

Dorkazz - ależ ujawniła się hehe ale my y mężem nie chcemy poznać płci ;-)
Tak tylko pisze ze wydaje mi się ze to dziewczynka ;)

Co do płci to pomyłki jak najbardziej ! Jestem czystym przykładem ...

All-me jak sie dzidzia tak rozpycha to koniecznie smaruj się dużo ja to prawie się kąpie w oliwkach ;)), a takie obkrecanie też jest nie raz nieprzyjemne, ja wolę pukanie hihi

IzaVarsovie- no to Tadzio rośnie jak na drożdżach. Super masz z tymi wizytami i fotkami 3d!!

Maciejkaa- mialas chyba wizyte jeśli pamietam dobrze, fajnie ze wszystko ok, a to u Ciebie w 1 ciąży się pomylili z płcią??!! No i podziwiam ze nie chcesz się dowiedzieć, ja w sumie też nie chciałam ale no jestem ciekawska nie powiem hah tym bardziej Tomek mnie namawiał i tak wyszło- a głównie nie chciałam przez pomyłki z płcią a tak co wyskoczy to będzie ;))

Domi- powiem ci ze dziś się przekrecilam i takiego kopa zarobilam mocnego se szok! 1 raz, aż się zdziwilam najpierw co to było, :D

A ja ostatnio stwierdzilam że będę zbierać pamiatkowe *******ki dla mojego dziecka w specjalną skrzynie, i jeszcze zaswital pomysł że skoro już nie pracuje to zrobie inne 2 projekty, kocyk i ozdobne ramki z fotkami- 3fotki usg a 4 jak sie juz dziecko urodzi, plus mój ambitny plan przyozdobienia pokoju :D - a lenia mam na maxa :D! Hah ale to niccc :)), ciekawa jestem czy właściciel chatki się zgodzi na malowanie jeśli tylko wynajmujemy...

reklama
Dobry!
...alez dzisiaj z rana "ciepło" było jak szłam do pracy...normalnie stopy mi sie w kozaczkach spociły;-) przyznac się która chowała moje półbuciki, ze ich znależć nie mogłam rano??:-D

Witaj Tewwdledum!

Lewan odpoczywaj kobito! Mnie kazdy lekarz mowił, ze badżerką zajmiemy sie jak urodzę i na razie nic nie ruszali....hm....

Maciejka uff, dobrze, że z serduchem oki!

Domi, a ja oststanio kupiłam kalosze synkowi w Lidlu:-D za całe 19,90!:-)

Ja skierowanie na glukoze juz mam ale sie wybrac nie moge...wizyte mam 26, więc do tego czasu muszę mieć wyniki;-)

Żabila witaj! Mnie czasem też trudno nadgonic i byc na bieżąco...dużo nas tu to i tematów też sporo:-)

Jagoda, o rany juz za dwa tygodnie ślub!:szok: ...pochwal sie sukienką koniecznie! Przykro mi z powodu straty znajomej, ale ja tez bym nie poszla...Tż jak chce to ocywiści niech idzie...

Ja dzidzie czuję na wysokości pępka i poniżej... no i dfoszedł ucisk na pęcherz, bo juz dłuższe zakupy czy wyjścia musze planować tak, żeby kibelek byl w poblizu...bardzo to derwujące:baffled:
No i jeszcze jeden incydent miałam wczoraj: tak mnie skórcz w nodze złapał, ze momentalnie musiałam wstać i sie wyprostować, to w pracy było i sie ludziska przestraszyli, ze się coś dzieje:-D

Miłego dnia!

Do góry