Dobry!
...alez dzisiaj z rana "ciepło" było jak szłam do pracy...normalnie stopy mi sie w kozaczkach spociły;-) przyznac się która chowała moje półbuciki, ze ich znależć nie mogłam rano??
Witaj Tewwdledum!
Lewan odpoczywaj kobito! Mnie kazdy lekarz mowił, ze badżerką zajmiemy sie jak urodzę i na razie nic nie ruszali....hm....
Maciejka uff, dobrze, że z serduchem oki!
Domi, a ja oststanio kupiłam kalosze synkowi w Lidlu
za całe 19,90!:-)
Ja skierowanie na glukoze juz mam ale sie wybrac nie moge...wizyte mam 26, więc do tego czasu muszę mieć wyniki;-)
Żabila witaj! Mnie czasem też trudno nadgonic i byc na bieżąco...dużo nas tu to i tematów też sporo:-)
Jagoda, o rany juz za dwa tygodnie ślub!
...pochwal sie sukienką koniecznie! Przykro mi z powodu straty znajomej, ale ja tez bym nie poszla...Tż jak chce to ocywiści niech idzie...
Ja dzidzie czuję na wysokości pępka i poniżej... no i dfoszedł ucisk na pęcherz, bo juz dłuższe zakupy czy wyjścia musze planować tak, żeby kibelek byl w poblizu...bardzo to derwujące
No i jeszcze jeden incydent miałam wczoraj: tak mnie skórcz w nodze złapał, ze momentalnie musiałam wstać i sie wyprostować, to w pracy było i sie ludziska przestraszyli, ze się coś dzieje
Miłego dnia!