reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

po jakim czasie starań udało się wam zajść w ciążę?

reklama
Rozwiązanie
Dobre 3 lata, na początku na spokojnie, mężowi wyszły zle badania nasienia, polecili dietę i oszczędny tryb życia a jest budowlańcem. Ja kupę lat chorowałam na nadczynność tarczycy, więc raz się mogliśmy starać, raz nie, w końcu końcem października 2019 przeszłam operacje wycięcia tarczycy, oprócz tego wcześniej prawie rok obserwacja owulacji i nie było każdej. Jesteśmy 6 lat po ślubie i planowaliśmy wprowadzić się do nowego domu więc namówiłam męża na konkretne badania w klinice niepłodności bo on z tych co nic na sile, będzie jak Bóg da 🙄 i w sumie wyszło na jego, w połowie stycznia byliśmy na pierwszej wizycie u lekarza, zapisaliśmy się na kwiecień na badania a praktycznie od stycznia jestem w ciąży, teraz leci 36 tydzień. ☺️...
reklama
1 ciąża po 2 latach Syn urodzony 2008
2 ciąża po 6 latach starań i ponad 2 latach konkretnego leczenia, niestety poronienie 2016
3 ciąża po 3 IUI , syn urodzony marzec 2018
4 ciąża 2 cykl po zakończeniu kp nieplanowana, córka maj 2020

reklama
Do góry