Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie ostatnio mój ginekolog powiedział, ze najlepiej nie kochać się w czasie robienia testów wcale, a tylko ten jeden raz w miesiącu kiedy pierwszy test wyjdzie pozytywnie. Mnie się właśnie tak udało. Jeden raz w miesiącu a przez ostatnie lata próbowałam różnie. Teraz będę próbowała zrobić tak samo. Zobaczymy z jakim skutkiemPróbowaliśmy kochać się co drugi dzień, ale na tygodniu to nie możliwe, oboje padamy na ryjki jak tylko wrócimy ze swoich prac do domu. Ale teraz jesteśmy na dłuższym wolny, akurat w tym czasie będę miała dni płodne i mam nadzieję że jesteśmy na tyle wypoczęcia że się powiedzie.