Madziula 27
Moderatorka
Lewan, współczuje !!! Bidula straszni mi Ciebie żal. Jest szansa, że się zamknie ?? Boli Cię coś???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niespodzianka :-)Do tej pory był zdeklarowany chłopak, ale 2.04. na usg połówkowym chwilowo (albo i nie) ucięło mu sprzęt:-) Muszę płec po prostu kontrolowac na kolejnych wizytachTweedledum witamy witamy ) A jak u Ciebie będzie chłopiec czy dziewczynka???
Tweed witamy ja za to łącze się z twardnieniem macicy w poniedziałek wypuścili mnie ze szpitala po kuracji kroplówkowej, a teraz wygodne łóżeczko w domu okupuje
No właśnie taki to paradoks, że czuję się bardzo dobrze, nic mnie nie boli, nie czuję skurczy ani brzuch mi nie twardnieje. Pewnie się już nie zamknie, ważne żeby skubana dalej nie puściła. Myślę, że będzie dobrzeLewan, współczuje !!! Bidula straszni mi Ciebie żal. Jest szansa, że się zamknie ?? Boli Cię coś???