reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

reklama
Basia wow ale fajna wycieczka, na pewno będzie super. A teraz od kiedy się staracie?

Aga rodziłam w Żeromskim .Jestem mega zadowolona !
Basia no kciuki za starania !
U nas dzie za dniem leci...za chwilę Maryś 3 mce skończy .....
Cięzko mi uwierzyć że wrzesień już ...za 2 dni..

Venicee mnie też ciężko w to uwierzyć tym bardziej, że do pracy muszę iść a szczerze jej nie cierpię :( Szok, że Marysia już taka duża a jeszcze niedawno nie mogłaś uwierzyć w wynik testu ciążowego ;)

No 5 listopad 2015 no nie zapomnę tej daty nigdy ! a teraz "ten wynik" prawie ma 3 miechy....Ciąża to czas który bardzo szybko leci :D
Przedszkole...oj bardzo sie boje tego kroku.Miki taki kłótliwy ....Rodzeństwo leje z pokoju wygania...aż strach się bać co bedzie ;/

Witajcie,
Venicee pytałam o szpital bo myślałam że może rodziłaś na Kopernika, ja Tymka tam rodziłam i myślę aby znowu tam rodzić. Jak ten czas leci , ciekawe czy mi tak zleci szybko do kwietnia ;)
Dzisiaj idę z Tymkiem do lekarza bo kaszle i w nocy gorączkował.
O przedszkole się nie martw bezie dobrze da sobie w nim radę :-) Tymek zdecydowanie woli przedszkole od żłobka może dlatego ze jest mniejsza grupa i mówi że są fajniejszy koledzy, w żłobku był chłopczyk co strasznie gryzł a drugi szczypał. Tutaj chodzi z przyjemnością.
Taka j Tobie znowu zacznie się szkoła a Kuba idzie do nowego przedszkola?

Aga zleci oj szybko...tak sie wydaje tylko że to aż 9 mcy ...do 20 tc jakos się wlecze a potem rozpęd niesamowity...
Chora ta pogoda.... wrrr...zazdroszczę że Tymek wdrożony w kierat ...u nas cyrki będą jak nie wiem ....aż sie tego boję ...

reklama
Aga tak, starszy synek idzie do 4 klasy teraz a mały rozpoczyna przedszkole, też się trochę martwię bo to nowe miejsce ale zobaczymy jak będzie.

Venicce może tam trochę utemperują mu takie zachowania właśnie, ja tam liczę na to :)

Do góry