reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Aha to rozumiem, ja sie w sumie nie wypuszczam na dalsze trasy za bardzo bo nie mam gdzie :) Raz w roku w grudniu do szwagierki. Chyba w tym roku też mu tą kurtkę rozbiorę na tą drogę :)

reklama
Witam!
Nie było nas dość długo, przy logowaniu dobrą chwilę zastanawiałam się jakie mam hasło, przez wakacje zupełnie nie mam czasu. a jak włączę laptop przy małym to zaraz jest krzyk, bo chce oglądać wszystko co jest związane z traktorami, więc dla świętego spokoju wcale nie włączam.
Gratuluje nowych dzidziusiów!
U nas mowa ładnie ruszyła do przodu, choć nie zawsze jest zrozumiała, nawet dla mnie. Ortodonta dała nam płytkę przedsionkową, bo górna szczęka jest wysunięta, ale mały nie za bardzo chce ją nosić. Od września zaczynamy przedszkole, ale nie wiem jak to będzie, bo Bartek często robi kupę w majtki. Nie wiem o co tu chodzi, siku woła normalnie,a jak chce kupę to schowa się w jakiś kąt i robi w majty. Na obecną chwile nie mogę tego jakoś z niego wyplenić, Rozmawiałam przed wakacjami o tym z panią z przedszkola i kazała się tym nie przejmować, ale się dowiedziałam,że ta fajna pani jest w ciąży i będzie nowa. I stresuje się tym, czy ta nowa pani zaakceptuje te jego zachowania.
Pozdrawiam

Aurelia mój robił identycznie, siku wołał a z kupą się chował i do majtek, trwało to jakiś czas, nie pamiętam dokładnie, ze 2 miesiące. Ja mu zawsze powtarzałam na spokojnie, że przecież kupę też trzeba do nocnika/ubikacji a nie do majtek. Przyszedł dzień, że mały mi powiedział, że chce kupę i wziął nocnik i poszedł z nim i zrobił tam gdzie chciał, tak ni z gruszki ni z pietruszki. Do września jeszcze się u Was może zmienić, nie ma sygnału kiedy bo to może być każdego dnia a jak nie to może jak zobaczy inne dzieci jak robią do nocników czy ubikacji to może sam zacznie, nie martw się.

Aurelia zwykle dzieci przy innych dzieciach sie zachowują inaczej wiec myślę, że będzie dobrze. Poza tym myślę, że dzieci po trochu wiedzą, że z nami mogą sobie pozwolić wiec nie zawsze robią jak chcemy a tam przy pani to już inaczej będzie.

My właśnie od soboty jesteśmy nad morzem więc pozdrawiamy :-)

Taka j bawcie sie dobrze, jak u Was pogoda? podobno wraca lato wiec trzeba korzystać.
My w ten weekend mamy wesele więc będziemy tańcować :-)
Aurelia uda sie , kiedyś sie oduczy i będzie wołał, mój jest tak przywiązany do butelki na noc z mlekiem ze chyba do 18 - stki bedzie ją doił.

Venicee w którym szpitalu rodziłaś?

Aga dzięki :) Już wróciliśmy, wczoraj. Pogoda była w kratkę, podobno teraz ma być bardzo ciepło nad morzem. Raczej nad polskie morze się już nie będziemy wybierać na wczasy. Sporo odwiedziliśmy i kasy poszło jednak mniej niż myśleliśmy ale walka z pogodą nas dobijała. Aga baw się dobrze jeśli macie dzisiaj poprawiny, napisz też jak było na weselu.

Taka j wesele super wytanczylam się za wszystkie czasy a mój synek byłam pod wrażeniem chyba ma to po mamie był królem parkietu ,zrobił show ;) musze o zapisać na jakieś zajęcia hehe
co do cen nad polskim morzem to już temat rzeka , często mi klienci mowia ze nie wiele dopłaca i jadą zagranicę ale znowu nasze morze jest piękne
kurcze 2 ciąża juz widzę ze jest inna ,muli mnie strasznie bleee masakra ,przy Tymku miałam tylko brzuch doklejony i tyle dolegliwości, już widać brzusio a to dopiero początek

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga my na tydzień czasu na 4 osoby: pobyt, paliwo, jedzenie i kasa tam wydawana wydaliśmy 3600zł. Myśleliśmy, że wydamy więcej szczerze. Za granicę wydawaliśmy zawsze na nas ok. 6-6,5tys. także jednak taniej było zdecydowanie ale pogoda też zdecydowanie gorsza :) Z morzem masz rację, jest bardzo ładne, ma swój urok, nie ma tego gdzie indziej, w ogóle te fale i dzieci bawiące się w falach, także nie żałuję ale chyba już nie pojadę :)

reklama
Ja ostatni raz byłam nad polskim modem 13 lat temu,mój mąż ani razu wiec może w przyszłym roku się wybierzemy , my uwielbiamy bieszczady Soline i co roku zawsze tam jestemsy i mamy zdecydowanie bliżej ;)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry