reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Basia wow ale fajna wycieczka, na pewno będzie super. A teraz od kiedy się staracie?

Aga rodziłam w Żeromskim .Jestem mega zadowolona !
Basia no kciuki za starania !
U nas dzie za dniem leci...za chwilę Maryś 3 mce skończy .....
Cięzko mi uwierzyć że wrzesień już ...za 2 dni..

Venicee mnie też ciężko w to uwierzyć tym bardziej, że do pracy muszę iść a szczerze jej nie cierpię :( Szok, że Marysia już taka duża a jeszcze niedawno nie mogłaś uwierzyć w wynik testu ciążowego ;)

No 5 listopad 2015 no nie zapomnę tej daty nigdy ! a teraz "ten wynik" prawie ma 3 miechy....Ciąża to czas który bardzo szybko leci :D
Przedszkole...oj bardzo sie boje tego kroku.Miki taki kłótliwy ....Rodzeństwo leje z pokoju wygania...aż strach się bać co bedzie ;/

Witajcie,
Venicee pytałam o szpital bo myślałam że może rodziłaś na Kopernika, ja Tymka tam rodziłam i myślę aby znowu tam rodzić. Jak ten czas leci , ciekawe czy mi tak zleci szybko do kwietnia ;)
Dzisiaj idę z Tymkiem do lekarza bo kaszle i w nocy gorączkował.
O przedszkole się nie martw bezie dobrze da sobie w nim radę :-) Tymek zdecydowanie woli przedszkole od żłobka może dlatego ze jest mniejsza grupa i mówi że są fajniejszy koledzy, w żłobku był chłopczyk co strasznie gryzł a drugi szczypał. Tutaj chodzi z przyjemnością.
Taka j Tobie znowu zacznie się szkoła a Kuba idzie do nowego przedszkola?

Aga zleci oj szybko...tak sie wydaje tylko że to aż 9 mcy ...do 20 tc jakos się wlecze a potem rozpęd niesamowity...
Chora ta pogoda.... wrrr...zazdroszczę że Tymek wdrożony w kierat ...u nas cyrki będą jak nie wiem ....aż sie tego boję ...

reklama
Aga tak, starszy synek idzie do 4 klasy teraz a mały rozpoczyna przedszkole, też się trochę martwię bo to nowe miejsce ale zobaczymy jak będzie.

Venicce może tam trochę utemperują mu takie zachowania właśnie, ja tam liczę na to :)

Do góry