reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Tymek ma lekkie przeziębienie na szczescie nic groźnego ,ma tyle energii ze szok, nie widać aby był przeziębiony ;)
mąż też smarka ja jem dużo czosnku,miód imbir aby mnie nie złapało.
Venicee wiem zaraz zleci i będzie kwiecień ale boję sie porodu ,mam nadzieję że będzie łatwiej niż z Tymkiem . Trzymam kciuki będzie dobrze z przedszkolem sama wiesz jak to dużo daje dla dzieci. Tymek fajnie się bawi panie go chwalą ze jest samodzielny i bardzo grzeczny hahah on znowu wszystkim mówi ze tak nie można się zachowywać haha

Taka j powinno być dobrze , u nas zmiana na plus z przedszkolem. Ostatnio Tymek oglądał filmiki z dnia mamy ze żłobka to powiedzial ze nie lubił tych dzieci a z przedszkola lubi ;)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga ja się nie przejmowałam przedszkolem, w ogóle fakt, że chodził do żłobka i nie miał z tym problemu pocieszał mnie bardzo natomiast wczoraj byłam na zebraniu rodziców w naszym przedszkolu i jestem lekko przerażona, sala wygląda nie dość, że na dość zniszczoną to jeszcze bardzo jest uboga w zabawki, nie ma ich tam prawie wcale, dzieci nie mają drzemki a mój akurat śpi i ok 13-14 będzie tam bardzo zmierzły, na dodatek, co jest najgorsze, dzieci jeżdżą na wycieczki takim autobusikiem, w którym tam ostatnio wybuchł pożar i rodzice są wystraszeni a panie nie widzą w tym nic specjalnie złego :eek: masakra, teraz to już się martwię.

Aga u nas rozpoczęła się szkoła i póki co ok a przedszkola jeszcze nie zaczęliśmy bo mały miał mały wypadek i ma stłuczonego palca i mam opiekę póki co :) A jak u Was?

Hej [emoji3] moj Kuba juz dwa dni był w przedszkolu i nie płakał, bawił sie itd ale dziś przed snem zaczął mi płakać ze on juz nie chce isc do przedszkola ehh ciekawe co bedzie po weekendzie..

Basia myślę, że to normalne, mój sto razy nie chciał iść do żłobka a potem szedł bez problemu :) Grunt, że wraca zadowolony to się nie masz co martwić :)

Taka j u nas w porządku , Tymek dzisiaj poszedł do przedszkola po paro dniowej przerwie, od września są w nowym budynku , bardzo fajnym, wszystko nowe kolorowe super sala zadowolona jestem a Tymcio fajnie chodzi tam od miesiąca i jest super.
Basia początki takie bywają raz wydaje sie że jest super a za tydzień przypomni sobie że jednak fajnie było w domu , ale będzie dobrze :-)
a jak reszta przedszkolaków :D
a ja rosnę, brzuszek szybko wychodzi i czuje już lekkie gilgotanie w brzuszku, kolejna wizyta za 2 tyg u lekarza i za 3 usg genetyczne.

Aga to szybko te gilgotanie, ja kojarzę to jakoś w 13-14 tygodniu w drugiej ciąży i wydawało mi się, że to wcześnie było. Fajnie, że macie takie super przedszkole, zazdroszczę bo nasze jest okropne. Podobno dzieci tam płaczą często, od innych rodziców słyszałam. Ja chyba jutro poślę to zobaczymy.

wcześnie ale już rozpoznaje to uczucie,nie mówię że to często jest ale teraz na weekendzie się zaczelo ;)
powodzenia z przedszkolem ,mam nadzieję że będzie oki

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga dzięki, też mam taką nadzieję, ten rok trzeba przetrwać a potem spróbuję go przepisać do mojego miasta.

Do góry