reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Hej dziewczyny [emoji3] moj Kuba chodzi do przedszkola bez problemu ale przyznał mi sie ze czasem za mną popłakuje bo inne dzieci tez płaczą.. Z tego co wiem to niestety w jego grupie jest kilka płaczków i po prostu jak Kuba widzi to mu sie udziela ale mimo wszystko mówi ze jest fajnie i chce chodzic :)
Aga, zazdroszczę tych ruchów itd.. Ja jesteśmy w niedziele dostałam @ wiec nici z ciąży.. Trochę się denerwuje bo z Kuba to tak od razu było.. no ale co zrobic..
Taka j., a twój syn gdzie chodzi do przedszkola? W tarnowskich górach?

reklama
Basia nie, w pobliskim miasteczku, no i niestety jest tym, jak to napisałaś, "płaczkiem", nie podoba mu się i mówi, że nie chce do nowego tylko do starego przedszkola (chodzi mu o żłobek) no ale co mam zrobić, mam nadzieję, że ostatecznie mu się spodoba. Szkoda, że z ciążą się nie udało ale chyba dopiero teraz zaczęliście się starać prawda? Na pewno się uda tylko się nie poddawajcie ;)

Taka j., cieżko mu bedzie bo się pewnie do żłobka przyzwyczaił.. Do miejsca, pan.. A tu taka odmiana.. Ale moze z czasem mu sie spodoba [emoji3] Kuba mi dzisiaj mówił ze dzieci płaczą to on tez płacze bo mu smutno.. Ja mam nadzieje ze jeszcze trochę i sie wszystko uspokoi.. W przedszkolu w którym pracuje jest juz lepiej, tzn spokojniej niż pierwsze trzy dni [emoji12]
No my 2 cykl starań na marne, za niedługo zaczniemy 3 [emoji3]

Basia 2 cykle to na prawdę nic, my o Jakuba staraliśmy się 3 lata i już się poddałam, stwierdziłam, że chyba nam nie dane i odpuściłam i właściwie to czekałam na @ i nie przyszła :) Taki psikus.

Basia trzymam kciuki za Was,

co u Was słychać? jak przedszkolaki?
U nas w porządku w czwartek mamy gale uroczystą poświecenie przedszkola bo jest nowy budynek i przywitanie 3 latków :-)

Aga mój niestety dalej płacze jak ma tam iść a potem podobno jak już wejdzie to jest już ok ale tego sprawdzić nie mogę. Wow, to fajna impreza się Wam szykuje, ja w czwartek mam zebranie rodziców w szkole także trochę mniej fajna impreza ;)

Taka j ja tak miałam ze żłobkiem ,jechaliśmy to buczal a później panie mówily ze jest oki.
Tymcio ma koleżankę Amande i wszystko razem robią panie mają ubaw , jak Tymcio przychodzi Amanda idzie do niego i się przytulaja na przywitanie[emoji7]

Aga no to super, że się zżył już z kimś, na dodatek wybrał dziewczynkę ;) Mama pilnuj synka bo się już panny oglądają :)

Moj Kuba teraz nie chodzi do przedszkola bo podkręcił sobie nogę - nadepnął na autko i sie przewrócił.. Byliśmy u chirurga i musi nogę mieć w ciagu dnia zabandażowana i ma nie biegać i nie skakać.. Na szczęście juz nie odczuwa bólu.. Jak nie ręka to noga eh.. Ciekawe jak to bedzie w poniedziałek, jak wróci po takiej przerwie..
Aga, super ze Tymek tak fajnie sie zaaklimatyzował w przedszkolu :)

reklama
Basia mój na pewno by nie wytrzymał z tym nie bieganiem i nie skakaniem, koniec, nie wiem jak się Wam to udaje. Jak Kuba fajnie poszedł do przedszkola i nie płakał to pewnie teraz po przerwie też będzie spoko, może przypominaj mu o nim, że za parę dni pójdziecie tam itd. żeby nie zapomniał.

Do góry