reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Tam jeszcze nie byłam, ja w ogóle mało Polski widziałam ale o Solinie słyszałam, że super tam jest, wszyscy chwalą i tam też mam bliżej.

reklama
Polecam jest pięknie.
Jutro idę na wizytę do gin juz nogami przebieram, powiem Wam ze gorzej się czuje muli mnie strasznie ale mam nadzieje ze szybko to minie.
Basia czekam na Ciebie :D

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga ja też gorzej przechodziłam drugą ciążę albo jakaś przewrażliwiona byłam, sama nie wiem ale też się gorzej czułam na początku, potem przeszło i było już ok. Daj znać jak będziesz po wizycie.

Hej dziewczyny [emoji6] ja juz tez po weselu siostry, impreza super tylko pogoda straszna [emoji27] co do Morza to ja tez byłam zdziwiona w tym roki cenami.. Płaciliśmy 60zl za osobę a do morza prawie 1km.. A rok temu w Chorwacji 80€ za dobę za piękny apartament z widokiem na morze i było nas 5 osób ! Jedyne co, to brałam swoje jedzenie.. Aga, jednak każda ciąża inna.. Ja z Kuba tez objawów nie miałam [emoji3] @ mam dostać 3 września i pewnie dostanę bo owulacje miałam w dzień wesela i przytulanek nie było [emoji12] a czułaś od razu ze zaszłaś czy dopiero jak sie miesiączka spóźniła?

Basia super, że wesele udane, szkoda tej pogody ale przynajmniej nie było Wam zbyt gorąco.

Basia tez miałam w ten weekend wesele i pogoda była mega było super, coś Ty nic nie czułam zaskoczona byłam bolał brzuch jak na @ ,w szoku byłam ze tak szybko nam poszło bo przy Tymku trochę to trwało jeszcze byłam na usg piersi i lekarz mi powiedział ze mam resztki pokarmu w piersiach mlekotok i to może być związane z prolaktyna czyli czułam ze będzie to samo co wcześniej problem z owulacja ;) a tu taka niespodzianka ,jeszcze tak pobalowalam na panienskim i się zestresowalam ale jest oki serducho bije ,2 cm dzidziusia i poród na 5 kwietnia ;)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie, nie będzie tyle ubierania a jeszcze nie będzie jakichś dużych upałów :)

reklama
Aga, to super, gratulacje jeszcze raz !! [emoji3] my Kubę za pierwszy razem stworzyliśmy, a teraz zobaczymy.. Moja siostra miała ślub w niedziele i u nas była straszna ulewa !!! Ale teraz im zazdroszczę bo lecą na podróż poślubna na Bali !!! [emoji3]

Do góry