reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

czy ktoras z was daje mleko nestle junior dzieciom?
Bo w realu wczoraj kupiłam 4 paczki i zaplacilam tylko za dwie. jedna za 14.69 a druga do tego za 1gr. Tylko nigdnie nie bylo opisane ze jest taka promocja. Ale gdzieś na fb wyczytałam to sie dziele :)

Mysmy w niedziele z urlopu wrocili. ze słowacji. 5 dni bylismy. i dzisiaj właśnie skończyłam prac i pracowac

reklama
Czesc,

Miki robi postepy i zaczyna stawac na nozkach bez trzymania, chetnie chodzi za jedna raczke i zrobil jeden kroczek :-D

Tez kupuje parowki z szynki i maly je lubi. Na odre, swinke i rozyczke szczepilismy sie tydzien temu. Na ospe we wrzesniu chcemy. Bucikow tez mamy duzo, po siostrzencach ;-)

Bylam dzisiaj na wizycie i uslyszalam "jajek tutaj nie widze" :-D :-D:-D
15 wrzesnia mam polowkowe!

Zabila ja nie podaje mleka nestle.

Madziasek superrr córeczka !!!!!!!!!!!oby nagle jajca nie wyrosły tego Ci życzę !!!
u mnie ponuro..pada....no czuć chyba jesień.ehhh
ja do szczepień wrócę jak wrócimy z wakacji....przemyslę sprawe przez 2 tyg...
Grinula fajnie to brzmi"kawowa czerń"..ja blond swój odświeżyłam...i mam sporo kolorowych pasemek tonerami :D sie odmładzam hehhe :p
a my buciki musimy kupić...te co dostalam ani raz nie włozylismy ;/ bo to 19....

Madziasek gratulacje!!!!!!!!! trzymamy kciuki ;-)
Venicee oj tak pogoda barowa, ja wczoraj odebrałam buciki i 19 takie na styk, jak samopoczucie przed podróżą? kiedy wyjeżdzacie?
Grinula ja też robie sobie ciemne farby tej jeszcze nie testowałąm i mówisz że jets ładny ciemny brąz , chyba się skusze ;-)
co do zębów to już mam dość, przebija się 4 u góry i nie wiem czy to ona tak daje popalić, mały nic nie chce jeść pare łyżek i tyle, kanapki też nie tylko pije i wczoraj zrobił 5 kup albo i ze 6, ogólnie dziennie robi ze 3, w nocy obudzi się i strasznie płacze muszę mu dac mleko i idzie spać, nie wiem co z tym karmieniem w nocy robić ale jak chce to muszę mu dać...pił o 1 i 5. Jest taki marudny a mi coś cierpliwości brak...

Czesc,

Strasznie zimno, caly dzien padalo buuuuuu
Bylam u stomatologa, zabki zdrowe ;-)
Miki w czerwcu nosil buciki 19, teraz 20-21 zakladam.

Aga mi cos ostatnio tez cierpliwosci brak...

Venice no wlasnie te jajca haha

A reszta dziewczyn gdzie sie podziewa hmmmmm

Hej!
grinula prasowałam wczoraj, góra mi się taka uzbieralła, że już wstyd, ale już jestem na prostej.
venice
Ty już pewnie spakowana i w blokach startowych do wyjazdu?
aga ja też tracę cierpliwość czasami, głęboki oddech, potem mówię do Kaya " kocham Cię " i jakoś mi lepiej.
co do bucików, to też muszę się rozejżeć, narazie mały nosi takie szmaciane z gumową podeszwą z decatlonu, są bardzo fajne i miękkie. Nosimy 19/20.
Czy Wasze maluchy odkąd zrobiły się bardzie kumaty, też gorzej zasypiają? Kiedyś nie miałam kłopotu, pił mleko, a potem odwracał głowę, kładł mi na cyckach i już go nie było, a teraz?... , 30 minut bujania na kolanach, a i tak nie zawsze śpi jak go odkładam. Dzisiaj też cyrk ze spaniem w dzień, za diabła nie chciał spać, dopiero jak wracała moderacji rodziców to padł w aucie, a że droga to tylko 20 minut, to żal mi się zrobiło i jeździłam godzinkę po okolicy, jak tylko wjechałam na podjazd i zgasiłam silnik, to otworzył oczy i w ryk. Cały czas jakiś niespokojny był, koło 19 próbował kupę zrobić, ale nic z tego nie wyszło, strasznie się męczył to dałam czopek. Jak tylko wsadziłam to poszło...najpierw czopek wyskoczył, a potem olbrzymia kupa i od razu lepiej. Potem zjadł kaszkę, 10 poziomek, 10 malin, 2 truskawki, i pół jabłka, w końcu musiałam schować owoce, bo nie skończyłby jeść. W szoku jestem jak małemu dziecku szybko zmieniają się upodobanie, jeszcze 3 miesiące temu, nie włożył by do buzi żadnego owocu, a dziś ma ksywkę" pozioma" . Ale niestety poziomki już mi się kończą, pomału czas na kopanie ich do gruntu. Jak o zimie pomyślę, to depresja mi chyba wraca...haha.
Pozdrawiam i spokojnej nocki!

My moja to zasypia tylko przy cycu :no: w dzien juz ja odzwyczailam, ale czasem pokazuje na cyca, jak sie przytulamy, to odwracam jej uwage... w dzien zasypianie przelozylam na wozek ostatnio, zeby cyca nie dawac ... Wczoraj chcialam jej nie dac cyca na noc, zjadla kaszke, potem jakies winogronka, maliny..pojadla jednym slowem.. i do usniecia zrobilam jej mm w jej kubku niekapku, ze 2-3 lyki pociagnela, skrzywila sie i ryk... no i byl cyc... A dzis pojadla tego cyca na noc, ale nie usnela.. to sie polozylam obok niej i tak sie przewalala na boki, myslalam, ze usnie, ale nie, cycka jeszcze chciala.. bede karmic w nieskonczonosc:angry:
Z tym gorszym spaniem to moze duzo teraz bodzcow maja dzieciaki i to sie na sen przeklada... niezle sie najezdzilas hehe Moja tez dzis w aucie padla w dzien, ale szybko przerzucilam do wozka i poszlam na zakupy i ladnie pospala cala godzinke.

skonczylam prasowanie, poukladalam kupki na miejscie i spac mi sie nie chce... ale chyba pojde, zeby jutro moc wstac..

reklama
Do góry