reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

no pakuje sie...i juz nerwy mam mega..mąż do g..d..lezy a ja mam latać i martwić się....olałam sprawę....
Aga widze że tyle samo urlopu mamy 58 dni.... tez musiałabym wracać pod koniec października.......ale nie wracam do końca roku....

reklama
hejka:)
Dziewczyny dzieki za troske, nie pisalam, bo bylismy w kielcach na weekendzie i sie troche przeciagnal. Zostawilismy tam synka u cioci na tydzien, oj jak pusto w domu bez niego.. ale ciesze sie, niech sobie odpocznie od mlodszej siostry, ktora mu wszystko zabiera i ciagle denerwuje ;)

Gosia po szczepionce ok, bez zadnych objawow... ciesze sie, ze mam juz ja z glowy.

Mialam isc do lidla po spodenki, ale nie mialam czasu, jutro juz pewnie 'po ptokach' bedzie....

Venicee glos oddany, i nie stresuj sie pakowaniem, ja lubie pakowac sie na wyjazd, gorzej z rozpakowywaniem :/

Chce w koncu odcyckowac Gosie, jest jeszcze procz mnie jakas mama karmiaca cycem??? zle mi z tym, juz mnie to meczy, ale gosia nie usnie inaczej jak przy cycu.. na kolacje je kaszke, potem dopaja cycem...

Witam
aga! Zdrowia, takie zapalenie to chyba nic przyjemnego, zwłaszcza przy małym dziecku, bo ciągle trzeba się ruszać. A po odstawienia leków jest w miarę ok, tzn. Nie mam już czarnych myśli, mam więcej siły i ochoty do działania, ale do terapeuty jeszcze pochodzę, pomaga mi ta babka bardzo. A z objawów odstawiennych to głowa mi pęka rano.
venice ja uwielbiam się pakować, zawsze jest przy tym taka ekscytacja, gorzej z rozpakowywaniem i praniem i prasowaniem.
grinula
fajnie że synek odpocznie, Ty też odpoczniesz.
agulec
gratulacje imprezki roczkowej, ja już nie mogę się doczekać...
idzie nam kolejny ząb, wieczorem było lepiej więc nie dałam czopka, ale pożałuje tego zaraz, bo słyszę na niani, że wierci się strasznie bidulek.
Czy Wasze dzieci też uwielbiają pomidory, Kayo potrafi całego zjeść, no i jabłko też- musi do ręki dostać całe i tak śmiesznie je obgryza dookoła. Na kolacje zjadł dwie kromki chleba i pomidora, potem popilnuje 200 ml mleka- ciekawa jestem do której go potrzyma- dawno tyle nie zjadł.
dajecie parówki? Kupiłam w lidlu , 93% szynki! bez konserwantów itp. , specjalnie dla dzieci, dałam dwa razy( po całej wszamał) i nic mu nie było, ale nie wiem czy to dobry pomysł. Wczoraj ugotowałam na deser kaszę jaglaną z poziomkami- wcinał aż mu się uszy trzęsły. Jutro chyba budyń ugotuje.
taka j
jak Kubuś?????
Pozdrawiam i spokojnej nocy!

My2013 to super wiadomości oby tak dalej , jak terapeutka pomaga to pewnie chodż do niej. Ładnie Twój Kayo wcina hehe mój ostatnio ma gorszy apetyt bez bajki nic nie zje ;-/ mój też lubi kasze jaglaną dzisiaj mu zrobię z malinami ;-)
Dałam parówki młodemu i wcina.
Agulec ładnie Lenka waży.
Dziewczyny szczepiłyście teraz dzieciaki na świnke, odre i rózyczke ? my idziemy do lekarki we wrześniu na kontrole i szczepienia. U nas jakoś spokojnie z roczkiem, za tydzień w sobotę zapraszamy najbliższych ale bez jakiegoś szaleństwa.
Ale pogoda kiepska nie wiem jak Wy ale czuje powoli juz jesień bleeee.
Muszę kupić buty młodemu i nie wiem jaki rozmiar ;-/teraz ma sandały 19 i potrzebuje jakiś adidiasów
Grinula powodzenia, ja się zbieram do nauki spania w łóżeczku w dzień a nie w wózku

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny....
Grinula oby wam szybko poszło z odcyckowaniem...dobrze ze ten temat mam juz zamknięty....
mmr szczepiłaś? jejuu troche zazdroszcze..bo ja sie ociagam ....strach mnie przerasta trochę ... po powrocie coś zdecyduje...
My ale super Kayo wcina...ja to beznadziejna matka jestem...nie mam pomysłu co Mikiemu dawac jesc...parówki? te lepsze-a gryza wam dzieci.... ?pomidorów nie dawałam....ja to wogóle do d..jestem...niby doświadczona matka a wszystkiego sie boje .... ;/
no ja też myslę nad butami ....mam super sklep niedaleko...ale ceny mnie porażają....

też się cieszę że młody sam sie odstawił od cyca, myślałąm że to będzie duży problem ale sam sie rozwiązał za to spanie w łóżeczku w dzień nam nie idzie jestem też cięka w tych sprawach nie mam serca i jak tak płacze to go biore i do wózka...
Venice też sie obawiam szczepień, szczepicie na ospe?mój coś gryzie ma tyle zębów,gryzie i mnie potrafi podlecieć ugryzie mnie w ręke i ucieka...ma 11 zębów
włąsnie rozmawiałam z kuzynką i ma dla mnie buciki super

Ją już szczepiłam na ospę
Aga fajnie z butami ją też muszę kupić ale nie wiem jakie dla starszej kupowałem bartka i teraz chyba też
Moja ma 4zeby ale radzi sobie fajnie z gryzieniem
Aga twój pewnie na najwięcej zębów

ile Aga? 11 o jacieee dużo...Miki zaledwie 6... gryźć chce ale niekoniecznie nie to co ja bym sobie życzyła...
no własnie tej ospy bardzo sie boje....
ja tez mam super buty 19 ...i 20 ale Miki nie włozy...a nowe są ;/

reklama
hejka..
no my mmr mialysmy szczepienie, na ospe nie szczepie, starszy jeszcze nie chorowal, choc co roku u niego w grupie byla...

Ja mam buciki befado, takie na letnie dni, a teraz jak bylismy w kielcach, kupilam takie trampkowate zakryte z usztywniana pieta, a na jesien mam skorkowe. Butow duzo mam, bo podostawalam niby uzywki, ale malo styrane;-)

Siedze z farba... kawowa czern z loreala, ostatnio tez nia robilam i wyszly super naturalne soczyste brazowe:-)

Musze mojej parowki dac, jakos sie wzbranialam do tej pory...
Aga no to duzo zebow macie hoho :)

Do góry