reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Czesc,

Grinula, Jagoda jak dziewczyny po szczepieniu? U nas ok, ale po 7-10 dniach moga pojawic sie jakies objawy!

My moj Miki na kolacje albo platki z mlekiem albo jakas kanapka i kawalki pomidorka czy parowki. W nocy nie jada i tez zaczyna wracac do spania dwa razy dziennie.

Milej soboty!

reklama
My mój ma popdobnie, jada kaszke póżniej dobija mlekiem ale ostatnio róźnie z tym jest, później bydzi sie ok 1 na mleko i ok 5 i idzie dalej spać, u nas idą dwa zęby 4 i mam dość, młody marudzi , nie potrafi zainteresować się czym kolwiek 5 min, wymusza płacze i w nocy marudzi, tak mi chwalili dziecko że takie spokojne to teraz mam za swoje. Ja mam kryzys źle się czuje schodzi mi to uczulenie ( nie wiem czy
Wam pisałam byłam na pogotowiu ) bolą mnie wszytskie mięśnie, ręcę puchną
spadam do młodego póżniej się odezwę

Witam!
Aga - zdrowia życzę, co tak naprawdę Ci się przyplątało?

Ja stosuję maseczkę do włosów Biovax (pewnie tę samą o której pisze My), jeszcze stosuję krótko więc nie widzę efektów, a włosy wychodzą mi masakrycznie, może od tego,że ostatnio sporo schudłam.
Mój też budzi się 2 razy w nocy na jedzonko, czasem od wielkiego dzwonu 1 raz. Tak między 24 - 1 i drugi raz 4 - 5 nad ranem.

Hej!
aga
jak alergia? Lepiej już? A na co się uczuliłaś, ja mam uczulenie na kalafior i małemu też jeszcze nie dałam.
taka j jak czuje się Kubuś, rozkręciła się infekcja? Zdrowia, zdrowia.
Byłam w lidlu na zakupach ciuszkowych, spodenki sztruksowe super, bawełniane też, no i bodziaki z długim rękawkiem- okupiłam małego trochę, dodatkowo dostałam od koleżanki trochę ciuszków, no i chyba jeszcze jedną komodę muszę małemu kupić( chciałabym mieć tyle ciuchów) .
Wieje u nas strasznie, Kayo śpi, a ja patrzę na żelazko...
odstawiam pomału leki na depresje, boli mnie głowa i mnie mdli( ale lekarka mówiła że tak będzie) , dodatkowo okres dostałam i brzuch też mnie ćmi.
W przyszłym tygodniu chce zabrać mamę i małego i pojechać nad morze, ale nie wiem gdzie.., chiałabym jakiś ładny pensjonat i najbliżej nas- czyli pewnie Mielno, albo Kołobrzeg.
Pozdrawiam

witam
oj cos tu pustawo ostatnimi czasy widzę..... ;/
mu pomału się pakujemy .... Miki rozrabia ...coraz wiecej samodzielnych kroczków robi..ale od jego humoru to wyłącznie zalezy...
My ale fajne plany wyjazdowe :d
no tez do lidla chce zajrzec i looknąc na ciuszki dla Mikiego..

Czesc,

Aga coz to sie przyplatalo Tobie?

My fajny pomysl z tym morzem, odpoczniecie sobie ;-)
Super ze zakupy sie udaly. A dresiki widzialas? Fajne?
Ja kupilam malemu pajace e biedronce :-D

Venice super ze Miki taki dzielny i zaczyna chodzic :-)
Milego pakowania!

Witajcie dziewczyny,

Oj strasznie tu cicho....więc tak byłam u lekarki i wstepna diagnoza stan zapalny i bolą mnie mięśnie i stawy, dzisiaj juz troszke lepiej, mam lek jak do 5 dni nie przejdzie to do kontroli.

Venicee głos oddany, też nie lubię pakowania, a kiedy wyjeżdzacie i na ile? Chorwacja?

My 2013 też byłam w lidlu ale jakoś nic nie kupiłam, same wielkie rozmiary a zresztą Tymek ma tyle ciuchów, bodziaków mi brakuje, fajnie że zakupy udane. Oj zazdroszczę morza, ostatni raz byłam 13 la temut w Kołobrzegu, może kiedyś się wybierzemy, podróż mnie przeraża południa polski na północ naszymi polskimi drogami ;-) Jak się czujesz po odstawieniu leków?

taka j co tam u WAS?
Basia , Grinula co tak milczycie :p
Dziewczyny kiedy wracacie do pracy? ja mam 58 dni urlopu i chyba wrócę w połowie października zostawię sobie jeszcze pare dni wolnego na wszelki wypadek.

reklama
Witajcie
U nas w sobotę byl roczek wyprawiany goście dopisali i lenka była grzeczna
Gratki dla chodzących
Pogody dla wczasowiczów
Ją do pracy wracam 17 listopada jak to zlecialo

Do góry