Hej dziewczyny !
Staram się was czytać regularnie ale jakoś nie mam kiedy usiąść i coś napisać..
Kuba stal się bardzo absorbujący i chce być caly czas w centrum uwagi.. Jak siedzę przy komputerze to zaraz piszczy albo wiesza mi się na nodze, wiec odpisać nie daje rady..
U nas wszystko ok, mały jeszcze nie chodzi i z tego co obserwuje to woli raczkować..
Ja juz odbyłam rozmowę z dyrektorka i dostane tylko stary urlop, wiec 19 września wracam do pracy.. Ale to przeleciało.. Z drugiej strony nawet dobrze, bo będę mogła więcej urlopu wziąć w święta albo ferie
Dzisiaj zaryzykowalam i pojechaliśmy na basen. Teraz muszę poobserwować jak skora Kubusia zareaguje na chlor.. Ale powiem wam, nie zaluje bo Kubuś pluskal się aż milo
puszczał z radości i nie chciał wyjść z wody
Co do wstawania to u nas też są pobudki.. Czasem Kuba wierci się na wszystkie strony i mimo, ze on śpi to ja co chwile się budzę..
Madziasek, koniecznie napisz jak tam wizyta
Dziewczyny, zazdroszczę wam tego nocnikowania i podziwiam!! Powiedzcie mi, jak wy to robicie ? Kuba nawet 30 sekund nie wysiedzi.. Zaraz zlazi i wyciąga środek z nocnika ( mamy taki ala krzesełko z wyciąganym środkiem ) traktuje go jak zabawkę..
U nas nadal tylko dwa żeby.. Nie wiem, czy się martwic czy to jeszcze norma?
A jak uwas z umiejetnosciami? Kuba mówi tylko papa, Dada, tata i baba, robi papa, kosi lapci, przybija piątkę, jak mu powiem puść oczko to mruga oczami, kiwa glowa na nie, chodzi tylo przy meblach i czasem za raczki ale nie puszcza się jeszcze.. Potrafi sam z łóżka zejść, zrobi moja moja ( przytula nas) i daje całuski. To chyba tyle
aa i jak mu każe przynieść np zabawkę tygryska to dokładnie to przyniesie
Się rozpisałam.. A stracha miałam, żeby mi komórka tego nie skasowała
o dziwo dzisiaj śmiga i można było coś napisać
Spokojnej nocy mamusie !