reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Agaulec nie miałam doczynienia z tym ale mam nadzieje, ze jednak zniknie jak mowia, jak Ewelinka pisze, ze u nich zniklo to mysle, ze u Was tez bedzie dobrze.

Ewelinka gratulacje magisterki!! Nareszcie luz z tym. No i klopaowania też gratuluje, bystrzacha!!

Aga taki upal, ze teraz to chyba nawet nietrudno o te potowki, jak z tym walczysz?

Ja przepraszam, ze tak szybko ale zbieramy sie z mezem bo chce gdzies jechac i musze z nim takze dzisiaj dzieci z dziadkami, my chyba wrocimy ok. 2-3 w nocy.

reklama
Ewelina trochę mnie pocieszyłas mam nadzieję że tak bedzie także u mojej córki a także gratki mgr
Powiem wam że lena chodzi spać o 19 ale budzi się tak ok 6plus dwa prania w dzień po ok 2,5 g
Madziasek jak ty się tam czujesz?
jagoda a co tam u ciebie

Agaulec - moja starsza jak się urodziła to miała 2 naczyniaki, jeden na boku i drugi na udzie. Ten na boku szybko się wchłonął a ten na udzie już jest prawie niewidoczny, córcia ma teraz 5 lat.
Ewelinka - gratulacje obrony i postępów Piotrusia, a tak sobie ostatnio myślałam, że coś się długo nie odzywasz.
Spokojnej nocy

hellooo w upały...idzie zwariować w mieszkaniu...
moja starszyzna wróciła ....syn popłakła sie na widok Mikiego...az mnie to rozczuliło....mały smiał się na głos jak ich zobaczył.....wygłupom nie było końca tak sie cieszył :p
wowww ale super nocnikowanie :d tylko brać przykład !
Miki tez ma potówki ...przy szyi.... na razie nic nie robię....noi naczyniaka też mamy tyle że sporego ....no bardzo wypukłego ;/ bardzo mnie to martwi :( bo pewno beda chcieli lekarze go wyciąć ..... starszy syn tez miał ...ale małe i płytkie ...ładnie sie wchłonęły....

hejka..
wlasnie odprawe internetowa robilam do londynu, za tydzien o tej porze juz tam bedziemy :)

U Gosi tez jest ten naczyniak, troche plamek ma na linii wloskow przy szyi, a troche takie male wylewy na powiekach.. na powiekach juz sa blade, ale jak poplacze to widac. Synek tez mial na szyi i nosie i sie wchlonely nie wiadomo kiedy. Duzo dzieciakow to ma, zastanawialam sie kiedys po co to sie robi i od czego hmm.

Co do spania moja spi 2 - 3godziny w dzien rozbite na 2 razy, na noc usypia miedzy 20 a 21, a wstaje ok 7:30-8.

Ładnie Wam dzieci śpią w nocy, mój zasypia 21-22 i potem rano wstaje między 5 a 6 a w międzyczasie ma 1-2 pobudki w nocy. W dzień śpi ok. 3 godzin na kilka rat.

witam :) Grinula eee super Gosiula śpi :D
Miki się popsuł trochę...ale i tak nie mam na co narzekać.... idzie spać 19-21 róznie z tym bywa...i spi...róznie ...czasem beudzi sie w nocy.....zeby sie pobawić :no:...albo spi i ok 5-6 chce wstawać ....ale go pacyfikuje i spi do 7-8....
TakaJ i jak z synem -juz ok z tymi zębolami???
my jutro mamy zawrót łba...okulista u bliźniaków....i Mikiego umówimy na wizytę ....popołudniu neonatolog,chyba już po raz ostatni...mielismy badanie krwi ...wyszło ok :d z czego bardzo się cieszę.....

Grinula przypomniałaś mi, że kawa przecież istnieje a ja się męczę i na oczy nie widzę, ehh. Ile macie tych pobudek? Mnie mały z środy na czwartek przespał całą noc, jak zasnął po 20 tak wstał ok. 5 rano, zapomniał się normalnie obudzić. Ale oczywiście już wrócił do "siebie".

Venicee cieszę się, że wyniki wyszły ok, faktycznie jutro macie co latać ale to chyba dobrze, że tak w jeden dzień, taka orka ale nie musisz wyjeżdżać w tych sprawach po ileś razy. Zęby póki co są, zobaczymy, mamy 8 sierpnia wizytę na leczenie zęba bo mu się dość mocno popsuł to przy okazji sprawdzimy.

reklama
To mogę uspokoiłyścię w tymi naczyniaka lena na ich kilka 2duże w tylu na głowie ale tymi się nie martwię martwić mogę te na czole i nosie i jest jeszcze malutki na powiekach ale wszystkie są płaskie więc cierpliwie czekać będę pozdrawiam u nas strasznie gorąco moja starszą nad morzem w moja siostrą a my w domku

Do góry