reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Moje drogie czy słyszałyście o warsztatach dla młodych mam organizowanych przez miesięcznik "mamo to ja"?
Jeśli nie to wysyłam wam linka Warsztaty Mamo to Ja
W niektórych miastach już się odbyły ale w niektórych rejestracja trwa.
Ja się w Warszawie zapisałam na 24.04 więc może któraś z was do mnie dołączy? :-)

Czytałaś, że biorąc udział wyrażasz zgodę na to by twoja buzia znalazła się potem np. przy artykule o grzybicy w ciąży, albo niechęci do seksu przyszłych mam:-D

reklama
Witam :) Mój synek spał dziś 12h :) rzadko mu się to zdarza, ale od soboty jest codziennie na dworze i nawet czasem posiłki je na dworze ;) więc chyba tak podziałało na niego słoneczko, że jest wymęczony. Teraz ugotuję krupnik i znowu śmigamy na dwór. Ewcik - współczuje przezyc z dentystą ;/ oby teraz trafił sie lepszy :) Madzik - co z tą Twoją nerką? jest jakies zagrożenie? kasiarj - no chyba masz rację, że tam ludzie psychologa albo psychiatry potrzebują chyba ;/ Reszty nie dam rady doczytać , bo nie mam czasu siedzieć przed komputerkiem :)

Kasiulinka wczoraj jak byłam na badaniach, była też dziewczyna, która mówiła, że była na tych warsztatach i sobie chwaliła :) ale ja się nie zapisywałam

laski nie bójcie się tak tej glukozy,m wczoraj położna mi powiedziała, że mamy dobry czas na jej robienie, bo w lecie podobno wszystkie laski rzygają :-p
aaaa zaraz mi prąd wyłącza, bo jakieś kable zmieniają, ale tak piękne słońce, że kolejny dzień zamierzam spędzić na huśtawce :-)

Hello Laseczki

Dawno mnie tu nie było ale chyba pogoda nie nastraja do siedzenia w domu. Dzisiaj znowu słonecznie :)

Maghdalena
- ale fajowo, jutro zobaczymy Twoją malutką albo już nie tak malutką niunię :) O której masz wizytę???

Ja jutro idę na badania dobrze, że jeszcze nie mam glukozy :))

Madziula, zobaczymy Bejbi moje, ja jeszcze nie przywiązuję się do myśli o dziewczynce :) wizyta z rana na szczęście, o 9 :)
Kciuki za Twoje badania i dobre wyniczki :)
Kasiarj, kochany mąż, dał Ci się polenić w piżamce :) no i dobrze, że znajomy cały i zdrowy!

Hej dziewczynki, ja ostatnio wstaję o 7mej, góra 7:30 i nie mogę dalej spać! to chyba przez to słonko, ale dzieki temu mam tak długi dzień, ze wieczorem sie czuję taka spełniona:p bo i obiad i spacer i posprzątam i jeszcze mam czas dla siebie i męża :) dzisiaj też już mam kuchnię posprzątaną, zakupy zrobione, a jest dopiero 9:30! :D

Dzień Dobry

Loleczka ja idę z mężem, co prawda na początku dziwił się po co on tam jest potrzebny :-)

Trzymam kciuki za wizyty.

A ja bez humoru dzwonił mąż, że jeszcze następny tydzień, też go nie będzie zaczynam mieć tego dość, ile można to już będzie 5 tydzień delegacji...:-(

damagi ależ Ci zazdroszczę... ja jeszcze pracuje wracam padnięta od razu kładę się spać i na nic nie mam czasu. Ale już sobie postanowiłam, że ty tylko do końca kwietnia i też zacznę cieszyć się wiosną :-)

marzycielka jeśli to już 5 tydzień to jesteś bardzo dzielna ja bym chyba w depresję wpadła. Mój M wyjechał teraz na cały tydzień i jest ciężko więc nie dziwię Ci się, że masz dość:-(

reklama
Hej ;-)

Coś mnie tu ostatnio nie ma ale czytam Was w tel :)

Nie śpimy od 5 rano bo synek to robot ..

Dziś u mnie chmury, ledwo się słońce przebija.
Za to w niedz i wczoraj było pięknie.
Niedziela udana - na zamknietym pisałam ;)
A wczoraj cały dzień poza domem.
Mąż miał wolne bo coś mu żołądek nie funkcjonuje jak trzeba. Był u lekarza ale aby lakieś tabletki mu zapisał i tyle ..
Szukaliśmy wózka po całym mieście tego którego chcemy i nigdzie nie ma! Nawet w jednym sklepie kobieta pierwszy raz słyszała nazwę tej firmy. Będziemy musieli zamówić ze sklepu internetowego ;)

Kupiliśmy synkowi podstawek do auta a fotelik schowaliśmy. Teraz jest więcej miejsca a i on sam się czuje jak duży chłopak :-D

Rozłożyliśmy też łóżeczko po synku (mamy turystyczne) i sprawdziliśmy czy wszystko z nim w porządku hehe jest okej , druga dzidzia też w nim poleży ;-)

Odkreciliśmy synkowi kółka od rowerka i zaczynamy naukę jazdy na dwóch kółkach :-D tylko ze musimy ją odłożyć na parę dni bo mały coś sobie zrobił w pachwine i nie może chodzic :( pewnie naciągnął sobie mięsień. Zostawiłam go dziś w domu bo by się męczył w przedszkolu..

A i jeszcze kuzynka mi napisała ze w końcu udało jej się zajść w ciążę :-D ma termin na grudnia :)

Ostatnia edycja:
Do góry