reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Madzik1980 trzymam mocno kciuki za Ciebie.

Maghdalena to prawie w tym samym czasie zaczynamy bo my 09.05.

A ja znowu sama bo mąż na delegacji, nie wiem, który to już tydzień. Jest sukces zapisałam się do dentysty na czwartek, dentysta to mój najmniej ulubiony lekarz więc zbierałam się chyba z miesiąc

reklama
Maghdalena obiad??? Ja własnie kolacje szykuje :-D

Cos mnie głowa boli. To chyba od nadmiaru świeżego powietrza :baffled: Cały dzień wszystkie poludniowe okna pootwierane.

Madzik ja również trzymam mocne kciukasy :)
Maghdalena ja również czasami tak późno mężowi obiad szykuję ;-)

heh nie jadałam kiedyś kolacji,od kiedy dowiedziałam się o ciąży starałam się jeść owoce, jogurty naturalne ale teraz już nie daje rady, tak mi w brzuchu burczy, że muszę coś wciągnąć....

ojj chyba Was nie doczytasm, chyba, że później :)

a ja glukoze przeżyłam i powiem Wam, że nie było takiej tragedii, ani razu mnie nie zemdliło ani nic :-p a jak wyszłam to prosto na kaweee bo tak mi się chciało, dopiero w domu zjadłam kiełbaske, bo mężowi zachciało się sezon grillowy rozpocząć i pierwszy raz w tym roku rozpaliliśmy grilla :-) ale kurde nawet cytrynki nie wolno było wcisnąć, myślałam, że będzie gorsze.. szału nie ma, ale dało się wypić, najgorsze siedzenie 2 h
morfologia widze w miare ok, tylko lekka anemia ale ciul z nia mocz w porządeczku, więc czekam jeszcze na wynik tego cukru bo jeszcze się nie pokazał :)
ale za to mały chyba strasznie lubi słodkie, bo tak kopał, że już nie wiedziałam jak mam siedzieć :)
tylko dzisiaj coś tak jakby w pochwie ciągle mnie kłuje.. dziwne uczucie i to co chwilkę :/

Edit:
oł jeeeeee glukoza wygląda na ok, norma jest do 7,80, a mam 5,31 :-)

Prawie cały dzień na słoneczku i od razu humor lepszy :-D
Mic-urka 29 kwietnia mam 4d i będę się domagać dowodów czarno na białym :tak: na długo przylatujesz do kraju??

Izka widzisz nie taki diabeł straszny ;-):-)

Dzien dobry:-)

Coz za piekna pogoda, prawie caly dzien poza domem, pierw bylam u kolezanki, potem na spacerze z ta sama kolezanka i jej dwojka dzieci, a nastepnie na cwiczeniach. Rany jak super, ze w koncu mamy wiosne, a zyc sie bardziej chce hehe:-)

zenia - ja 29 kwietnia tez smigam na usg:-)

Madzik - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze! Nie przemęczaj się i dbaj o siebie :tak:

Mi dziś pierwszy raz ustąpiono miejsca w autobusie - nie zdziwię się, jeśli okaże się, że ostatni :-D

domi to mi dzis w tramwaju, jechalam na cwiczenia i taka mloda dziewczyna (gora 17lat) ustapila mi miejsca:-) natomiast wracajac, laska perfidnie sie na mnie patrzy i na brzuch i nic, odwrocila glowe i udaje, ze nie widzi

reklama
Marzycielka, ja też jestem zapisana do szkoły rodzenia, ale my zaczynamy dopiero 28 maja :-)
Madzik, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :-)

Cwietka, mnie też dzisiaj boli głowa, chyba pierwszy raz w ciąży.. ale jak byłam na wizycie, to położna też źle się czuła więc chyba coś z pogodą nie tak..:baffled:
Izka, super, że tak gładko poszło Ci z glukozą no i gratuluje wyniku. Co do kłucia, to miałam wczoraj.. niezbyt to przyjemne ale widocznie coś tam się rozciąga bo z szyjką wszystko ok, więc pewnie u Ciebie jest tak samo;-)

Dziewczyny, nie wiem czy Was to zainteresuje bo pewnie większość ma daleko, ale może któraś ze Śląska się skusi .. Lewan chyba ma blisko z tego co kojarzę ;-)

Podejmowane akcje - Śląski Instytut Matki i Dziecka

Do góry