reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Pandora - akurat dzisiaj pogoda się lekko skiepściła i chmury są i wiatr. A ja wolę kaszliska na spacer nie wyprowadzać za bardzo.

U mnie przygotowania ograniczają się do pozbywania się różowych ubranek po Córencji ;-) Ale czas się chyba powolutku za listę brakujących rzeczy zabierać. Tylko, że to taaaakie nudne. Jak pomyślę, że znów trzebe będzie kupować majtki poporodowe, to mnie skręca ;-)

reklama
KasiaJr w Płocku, więc nie bardzo, poza tym pracuje od 8-19 i to na stacji energetycznej, a tam bez przepustki nie wpuszczają no i 4 godziny drogi.

Ćwietka majtki poporodowe?

Mi już humor się poprawił i nie mam już takiego dołka, zapisałam się do fryzjera na jutro. No i pogoda tu się zepsuła i chyba będzie padać

Cwietka - u mnie też taka pogoda. W końcu niedaleko mamy do siebie ;)
Czemu nudne ? Fajnie wić gniazdko przecież ;)
Za dużo tego różu się nie pozbywaj bo to równie bywa z tą płcią :-p
A takich majtek to ja nie nosiłam:sorry2:

Cwietka - u mnie też taka pogoda. W końcu niedaleko mamy do siebie ;)
Czemu nudne ? Fajnie wić gniazdko przecież ;)
Za dużo tego różu się nie pozbywaj bo to równie bywa z tą płcią :-p
A takich majtek to ja nie nosiłam:sorry2:

Witam dzisiaj poznawo ;-)
piekna pogoda wiec sprzatanie pelna para na dworze....
W zamrazalniku tez porzadki zrobilam, ugotowalam kompocik z truskawek, borowek, czarnej porzeczki, wisni i malin... Mniam mniam
Jestem tak zmordowana ze masakra, a to dopiero poczatek ;-)
jutro juz bede kwiatki wysiewac i sadzic kany!

Marzycielka szkoda ze meza tak czesto nie ma w domu, gratuluje wytrzymalosci :-D
Maciejkaa fajnie ze przygotowania dla malenstwa pelna para ;-)

Maciejka - dla mnie nudne, bo mało "ciekawych" rzeczy mi do kupienia zostało. Głównie jakieś higieniczne, a nie widzę nic fajnego w kupowaniu pieluch ;-)
A serio majtek poporodowych nie miałaś? Takich z siateczki? Mi się przydawały jak gdzieś chciałam iść w szpitalu, żeby ta podpaska wielgachna nie wyleciała :-D
A co do płci - jestem pewna, że chłopiec ;-) Wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują - od ładnej cery, przez nagłe zamiłowanie do mięsa, aż po kalendarz chiński ;-) A ostateczny dowód mam tu ;-):

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
cwietka- Ty już lepiej nie narzekaj!! na pewno masz większe zakupy do zrobienia niż ja:-p
Też miałam takie majty poporodowe, a właściwie mam:wściekła/y: siet ja nawet sobie majtek nie kupię:no: Normalnie powiem Wam że całe umilanie czekania na maluszka mi przejdzie koło nosa:-(
Kaszlisko weź koniecznie na spacer- może się gdzieś zgubi, albo przyplącze do kogoś innego:-D
maciejka- u nas łóżeczko stoi w koncie i robi za wieszak:-D a co do reszty- no niestety mam- chociaż nie odmawiam sobie wizyt w dziale dziecięcym bo jakiś drobiazg dokupić trzeba. Jakby co mówię że przecież muszę, bo dla Antka kupiłam pakę używek na allegro, w dobrym stanie ale teraz po kolejnym dziecku z lekka nie wyjściowe się zrobiły a wiadomo nie może biedak się czuć gorszy:-D

reklama
To ja przywiozłam sobie w sobotę torbę ubranek po Jasiu i dziś je przejrzałam, zobaczyłam ile czego mam, a co trzeba dokupić. Niestety dużo mam ubranek unisex więc wielkich zakupów robić nie będę :-D Ale to, co kupuję, to już takie typowo dziewczęce :-D Poza ubrankami większość rzeczy mam więc brakujące będę kupowała przy okazji ;-) No i myśląc o zakupach skupiam się na razie na tych przyjemniejszych - majtki poporodowe i inne tego typu cuda będę kupowała na sam koniec :-D

A w Warszawie dziś było bardzo ciepło, 18 stopni i słoneczko :-)

Cwietka - faktycznie masz niepodważalny dowód :-D

Do góry