reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Pandora - akurat dzisiaj pogoda się lekko skiepściła i chmury są i wiatr. A ja wolę kaszliska na spacer nie wyprowadzać za bardzo.

U mnie przygotowania ograniczają się do pozbywania się różowych ubranek po Córencji ;-) Ale czas się chyba powolutku za listę brakujących rzeczy zabierać. Tylko, że to taaaakie nudne. Jak pomyślę, że znów trzebe będzie kupować majtki poporodowe, to mnie skręca ;-)

reklama
KasiaJr w Płocku, więc nie bardzo, poza tym pracuje od 8-19 i to na stacji energetycznej, a tam bez przepustki nie wpuszczają no i 4 godziny drogi.

Ćwietka majtki poporodowe?

Mi już humor się poprawił i nie mam już takiego dołka, zapisałam się do fryzjera na jutro. No i pogoda tu się zepsuła i chyba będzie padać

Cwietka - u mnie też taka pogoda. W końcu niedaleko mamy do siebie ;)
Czemu nudne ? Fajnie wić gniazdko przecież ;)
Za dużo tego różu się nie pozbywaj bo to równie bywa z tą płcią :-p
A takich majtek to ja nie nosiłam:sorry2:

Cwietka - u mnie też taka pogoda. W końcu niedaleko mamy do siebie ;)
Czemu nudne ? Fajnie wić gniazdko przecież ;)
Za dużo tego różu się nie pozbywaj bo to równie bywa z tą płcią :-p
A takich majtek to ja nie nosiłam:sorry2:

Witam dzisiaj poznawo ;-)
piekna pogoda wiec sprzatanie pelna para na dworze....
W zamrazalniku tez porzadki zrobilam, ugotowalam kompocik z truskawek, borowek, czarnej porzeczki, wisni i malin... Mniam mniam
Jestem tak zmordowana ze masakra, a to dopiero poczatek ;-)
jutro juz bede kwiatki wysiewac i sadzic kany!

Marzycielka szkoda ze meza tak czesto nie ma w domu, gratuluje wytrzymalosci :-D
Maciejkaa fajnie ze przygotowania dla malenstwa pelna para ;-)

Maciejka - dla mnie nudne, bo mało "ciekawych" rzeczy mi do kupienia zostało. Głównie jakieś higieniczne, a nie widzę nic fajnego w kupowaniu pieluch ;-)
A serio majtek poporodowych nie miałaś? Takich z siateczki? Mi się przydawały jak gdzieś chciałam iść w szpitalu, żeby ta podpaska wielgachna nie wyleciała :-D
A co do płci - jestem pewna, że chłopiec ;-) Wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują - od ładnej cery, przez nagłe zamiłowanie do mięsa, aż po kalendarz chiński ;-) A ostateczny dowód mam tu ;-):

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
cwietka- Ty już lepiej nie narzekaj!! na pewno masz większe zakupy do zrobienia niż ja:-p
Też miałam takie majty poporodowe, a właściwie mam:wściekła/y: siet ja nawet sobie majtek nie kupię:no: Normalnie powiem Wam że całe umilanie czekania na maluszka mi przejdzie koło nosa:-(
Kaszlisko weź koniecznie na spacer- może się gdzieś zgubi, albo przyplącze do kogoś innego:-D
maciejka- u nas łóżeczko stoi w koncie i robi za wieszak:-D a co do reszty- no niestety mam- chociaż nie odmawiam sobie wizyt w dziale dziecięcym bo jakiś drobiazg dokupić trzeba. Jakby co mówię że przecież muszę, bo dla Antka kupiłam pakę używek na allegro, w dobrym stanie ale teraz po kolejnym dziecku z lekka nie wyjściowe się zrobiły a wiadomo nie może biedak się czuć gorszy:-D

reklama
To ja przywiozłam sobie w sobotę torbę ubranek po Jasiu i dziś je przejrzałam, zobaczyłam ile czego mam, a co trzeba dokupić. Niestety dużo mam ubranek unisex więc wielkich zakupów robić nie będę :-D Ale to, co kupuję, to już takie typowo dziewczęce :-D Poza ubrankami większość rzeczy mam więc brakujące będę kupowała przy okazji ;-) No i myśląc o zakupach skupiam się na razie na tych przyjemniejszych - majtki poporodowe i inne tego typu cuda będę kupowała na sam koniec :-D

A w Warszawie dziś było bardzo ciepło, 18 stopni i słoneczko :-)

Cwietka - faktycznie masz niepodważalny dowód :-D

Do góry