reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Izka87 czuje się podniesiona na duchu, bo ja miałam pomysł sama autkiem jechać ale mi siostra powiedziała, że mam sobie odpuścić bo ona źle się czuła do 1.
Chrobek ja bym się chyba jej zapytała co się tak patrzy J
Chrobek ja bym się chyba jej zapytała co się tak patrzy J
Marzycielka - ja jak poprzednio robiłam glukozę to dałam radę sama pojechać autem i wrócić (wzięłam ze sobą kanapkę, którą zjadłam od razu po badaniu ). Dopiero jak przyszłam do domu to padłam Ale teraz jednak zamierzam zabrać ze sobą męża - bo w tej ciąży coś ciągle mi słabo, a po badaniu krwi to już w ogóle...
_Ewcik_
hello dziewuszki :-)
synek o 5,50 pobudkę zrobił, także ja już dawno "wyspana" jestem ;-)
mała od 2 dni się nie ruszała-wieczorem oglądaliśmy film z M i miał rękę na moim brzuchu i poczułam, ze dzidziolina się rusza, na co M- a co to było?? po raz pierwszy poczuł Maleńką, uspokoiłam się trochę ale i tak w czwartek zapytam ginki, czemu te ruchy tak rzadkie i słabe są.. już się tego czwartku doczekać nie mogę, żeby Maleństwo zobaczyć.. ciekawe, czy płeć nadal ta sama
co do glukozy, to pewno tera skierowanko dostanę..
synek o 5,50 pobudkę zrobił, także ja już dawno "wyspana" jestem ;-)
mała od 2 dni się nie ruszała-wieczorem oglądaliśmy film z M i miał rękę na moim brzuchu i poczułam, ze dzidziolina się rusza, na co M- a co to było?? po raz pierwszy poczuł Maleńką, uspokoiłam się trochę ale i tak w czwartek zapytam ginki, czemu te ruchy tak rzadkie i słabe są.. już się tego czwartku doczekać nie mogę, żeby Maleństwo zobaczyć.. ciekawe, czy płeć nadal ta sama
co do glukozy, to pewno tera skierowanko dostanę..
Ostatnia edycja:
Maghdalena
Dzieńdoberek! My już po śniadanku i spacerku porannym na zewnątrz rześko, ale bardzo słonecznie i przyjemnie
Ja już myślami jestem na jutrzejszym USG doczekać się nie mogę ))
Miłego dnia, Girls!
Ja już myślami jestem na jutrzejszym USG doczekać się nie mogę ))
Miłego dnia, Girls!
Loleczka
Dzień dobry!
Marzycielko i Maghdaleno, fajnie, ze juz niedługo zaczynacie szkołe rodzenia Jak ja chodziłam to mi się podobało:-) a idziecie same czy z mężami??
Madzik, mam nadzieję, że ten zastój jednak się zmniejszy...
Ewcik współczuje przejśc z dentystą... ja ide w piatek:-) ale mój jest bardzo delikatny i mimo mega strachu ciesze się, ze będe mieć wszystkie ząbki zdrowe!
Izka dobrze, że masz tę glukozę za soba już, no i wynik ok!:-)
Domi, haha, dobre...dobrze, że chociaz raz Ci sie udało... mnie na razie jeszcze nikt w niczym nie ustapił...;-)
Ewcik, mój synek tez dzisiaj razem ze mna dzień rozpoczął...ledwo do pracy zdązyłam, bo jemu to sie najpierw mleka chciało, potem kanapki, a potem jeszcze picia...wyszłam z domu na ostatnią chwilę
...no i tyle by było jeśli chodzi o ładna pogode, u mnie mży...wprawdzie temperatura nawet przyjemna, ale po co ten deszcz?? mieliśmy na działeczke pojechać po pracy, ale teraz to nie wiem jak to będzie... no i znów robota z ogrodzeniem się opóźni.. wrrr....
Marzycielko i Maghdaleno, fajnie, ze juz niedługo zaczynacie szkołe rodzenia Jak ja chodziłam to mi się podobało:-) a idziecie same czy z mężami??
Madzik, mam nadzieję, że ten zastój jednak się zmniejszy...
Ewcik współczuje przejśc z dentystą... ja ide w piatek:-) ale mój jest bardzo delikatny i mimo mega strachu ciesze się, ze będe mieć wszystkie ząbki zdrowe!
Izka dobrze, że masz tę glukozę za soba już, no i wynik ok!:-)
Domi, haha, dobre...dobrze, że chociaz raz Ci sie udało... mnie na razie jeszcze nikt w niczym nie ustapił...;-)
Ewcik, mój synek tez dzisiaj razem ze mna dzień rozpoczął...ledwo do pracy zdązyłam, bo jemu to sie najpierw mleka chciało, potem kanapki, a potem jeszcze picia...wyszłam z domu na ostatnią chwilę
...no i tyle by było jeśli chodzi o ładna pogode, u mnie mży...wprawdzie temperatura nawet przyjemna, ale po co ten deszcz?? mieliśmy na działeczke pojechać po pracy, ale teraz to nie wiem jak to będzie... no i znów robota z ogrodzeniem się opóźni.. wrrr....
Moje drogie czy słyszałyście o warsztatach dla młodych mam organizowanych przez miesięcznik "mamo to ja"?
Jeśli nie to wysyłam wam linka Warsztaty Mamo to Ja
W niektórych miastach już się odbyły ale w niektórych rejestracja trwa.
Ja się w Warszawie zapisałam na 24.04 więc może któraś z was do mnie dołączy? :-)
Jeśli nie to wysyłam wam linka Warsztaty Mamo to Ja
W niektórych miastach już się odbyły ale w niektórych rejestracja trwa.
Ja się w Warszawie zapisałam na 24.04 więc może któraś z was do mnie dołączy? :-)
reklama
K
kasiarj
Gość
Dzień dobry! ja jeszcze w piżamie dziś mąż z maluchami pognał.
Domi, Chrobek miło wiedzieć, że są ludzie którzy ustąpią miejsca:-) Przede mnie się wczoraj facet wepchnął w kolejkę :/ Generalnie przez 2 poprzednie ciąże tylko raz mi się zdarzyło, że staruszek mnie puścił w kolejce na poczcie
Z mniej zabawnych rzeczy powiem Wam, że mieliśmy wczoraj chwilę grozy związaną z tym zamachem w Bostonie bo znajomy męża biegł. Na szczęście dobiegł 90 minut przed wybuchem... Nie wiem co w tych stanach za świry grasują bo nie chcę mi się wierzyć, że to jakaś międzynarodowa sprawa. Pewnie kolejny wymagający pomocy psychicznej Amerykanin.
Domi, Chrobek miło wiedzieć, że są ludzie którzy ustąpią miejsca:-) Przede mnie się wczoraj facet wepchnął w kolejkę :/ Generalnie przez 2 poprzednie ciąże tylko raz mi się zdarzyło, że staruszek mnie puścił w kolejce na poczcie
Z mniej zabawnych rzeczy powiem Wam, że mieliśmy wczoraj chwilę grozy związaną z tym zamachem w Bostonie bo znajomy męża biegł. Na szczęście dobiegł 90 minut przed wybuchem... Nie wiem co w tych stanach za świry grasują bo nie chcę mi się wierzyć, że to jakaś międzynarodowa sprawa. Pewnie kolejny wymagający pomocy psychicznej Amerykanin.