Margo25
Fanka BB :)
Maciejkaa cudownie! Czekałam na wieści Cieszę się, że czujesz ulgę i jest Ci lepiej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maghdalena przepis jest banalny. Robiłam 3 raz w życiu i z pamięci. Gdzie to wrzucić?Damagi, Zenia, trzymajcie się i dbajcie o siebie! Zdrówka!
Chrobek, bidulinko, odpoczywaj, nie daj się glukozie!
Madziula, na deser podam przepisa jak już zrobię i wrzucę fotki do wątku z przepisami
Eweli, ale obiadek Twój smakowicie wygląda! Wrzuć na wątek Mniam przepis, jak i co robisz po kolei
Kasiarj, wrzuć też przepisa na swój sernik na zimno, plis no i fajnie, że wreszcie miałaś miły, spokojny dzień
Dorkazz, masz wpisane Sosnowiec/Warszawa, a gdzie teraz mieszkasz? Jeśli w Wwie to w jakiej dzielnicy?
Ja właśnie zaliczyłam drzemę ponad godzinną i jeszcze jestem a little bit nieprzytomna ))
Dawaj banalny! Będzie łatwiej tutaj nasz wątek kulinarny https://www.babyboom.pl/forum/sierp...am-cos-dla-naszych-rosnacych-brzuszkow-63425/Maghdalena przepis jest banalny. Robiłam 3 raz w życiu i z pamięci. Gdzie to wrzucić?
Witaj, Tweedledum! Powiedz coś więcej o sobie! Czyżby trzecia mama bliźniąt?
tweedledum witamy!!! napisz coś o sobie