reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Zenia - bidulo trzymaj się tam i pilnuj szyjki :)

Saguaro - polecam H&M i huppy mum - choć ceny są czasem przerażające. Ale ciuszki mają naprawdę fajne. C&A ma też nieraz coś fajnego i w reserved można coś wygrzebać. Niekoniecznie ciążowe a krojem pozwalają nam na noszenie. Ja ostatnio w reserved kupiłam sukienkę xs i pomykam w niej do pracy.

Wróciłąm ze spacerku, byłam tez w kościele a teraz zajadam obiadek:
P1040853.jpg

Załączniki

• P1040853.jpg
    P1040853.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Witam!
Ja dziś z córką zaliczyłam lekarza tym razem "oglądanie dzidzi" więc przyjemniejsze klimaty:D potem spacer, obiad i zaraz idziemy po synka do przedszkola.
Mój mąż potrafił ładnie dochować tajemnicy. Test zrobiłam jak był w afryce z moimi rodzicami i nikomu nie pisnął tam na miejscu. Dopiero jak wrócili to wyszło, ze jadę do lekarza i szybko się domyślili w jakiej sprawie. Mój tata za to bardzo lubi opowiadać o tym jaka jestem rozpłodowa;) Jakiś czas temu facet, który pracuję u mojego taty gratulował mojemu mężowi w przedszkolu:-)
My2013 masz jeszcze połowę ciąży, żeby łozysko się podniosło. Mojej siostrze i koleżance ruszyło się dopiero w połowie 7 miesiąca. Co do pozycji spania to ja śpię tak jak mi wygodnie. Na wznak, na brzuchu, na boku itd
Maghdalena ja dziś mam sernik na zimno taki z galaretką i z serka homo.
Saguro ja kupuję ciuchy w normalnych sklepach takie, które maja potencjał. Generalnie mam sporo luźnych ciuchów, w których sobie jeszcze pomykam łącznie z jeansami. Dla mnie bezsensem są ciuchy ciążowe poza spodniami.
Dorkaz ja nic nie widzę na tym usg:/ u mnie już 3 razy widziałam dupkę i nogi od spodu i taką kajzerkę nie do pomylenia z niczym innym! Ale w poprzedniej ciąży moja córka była synem do chyba 25 tygodnia jeśli nie dłużej.

eweli wow, smakowity obiadek :tak: i zdrowy.. ja dziś też w podobnym kierunku poszłam, zrobiłam sobie michę sałatki z fetą, pomidorami, ogórkiem, kukurydzą i rzodkiewką :tak:

Eweli uwielbiam takie obiadki, ale w ciąży mi to średnio przechodzi przez gardło :/ Każdego dnia marudzę mężowi, że bym zjadła moją ulubioną sałatę z pomidorami i kurczakiem itd...a smak nie ten co przed ciążą :/ ale może w weekend się przemogę :)
Ja dzisiaj też zaliczam kościół, tylko na 18. Gdzie Ty chodzisz?

Madziasek ja nie znam.

Eweli85 super cieszę się, że lepiej się czujesz.

AleksandraMaria super, że mąż się zaangażował J i cieszę się, że lepiej się czujesz

Saguaro ja kupuje przez Internet

Zenia trzymam mocno kciuki.

Chrobek współczuje mnie też to czeka, już dostałam skierowanie

Ewcik mi się wydaje, że u chłopca powinny być widoczne jajeczka a tu chyba nie ma.

Jesteśmy po wizycie, płeć już znana więcej szczegółów w odpowiednim wątku, z dzieckiem ok, tylko mama musi iść na EKG, z powodu kołatania serca i pulsu. Byłam w pracy, zaniosłam zwolnienie, przywitałam się i porozmawiałam z kilkoma osobami wszyscy byli dla mnie tacy mili :-)

Margo - na Rakowiecką ( mamy tam wspólnotę) albo na Służew.a Ty gdzie? Dziś byłam na Służewiu spacerkiem. POgoda jest cuuuudna i ptaszki cwierkają :)

WIOOOOSNA przyszła i trawa się zieleni yupppi!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oo wczoraj byłam na Rakowieckiej w kościele :) Do Dominikanów na Służew? Ja chodziłam do DA na Freta :tak:a teraz już nie należę, bo nie ogarniałam tego z pracą... :/

reklama
Hej :)

Właśnie wrócilismy z Poznania. Już po usg.
Z serduszkiem jednak wszystko dobrze !! :-D hura !!
Ogólna anatomia dobra - wszystko dobrze się rozwija i dzidzi prócz nerek. Mają obustronne dyskretne poszerzenie i są do dokładniejszej obserwacji z biegiem rozwoju ciąży. Ale jestem dobrej myśli.
Paluszki wszystkie miało i wciąż zasłaniało sie rączkami hehe
Płci oczywiście nie zdradziła :-D ale podtrzymuje nadal ze wydaje mi się ze to dziewczynka :) mężowi też :) zobaczymy :)
Waży 453g :-)
I mam pierwsze zdjęcie dzidzi ! Pierwsze i ostatnie zresztą ..

Uf grunt ze wszystko ok ;-)

Do góry