reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Zenia kurcze, ale pech :/ odpoczywaj tam dużo i nie forsuj się w ogóle!! a ile ta szyjka Ci się skróciła? poobserwuja i jak coś to założą pewnie szew żeby dalej nie puszczała.. trzymam mocno kciuki!!!!!

aaaa chrobek nie strasz, ja w poniedziałek idę też na 75 g glukozy.. aż się boję, jak później do domu wróce bo mam paredziesiąt km..

reklama
hej dziewczynki
biggrin.gif

pogoda dzisiaj cudna, ciepło i słonecznie, a mnie jakiś mały dołek dopadł. Jakoś tak wczoraj koleżanka poddała w wątpliwość, czy aby na pewno będę mieć córeczkę, bo zna takie i takie przypadki, że lekarze się mylą itd. no a ja już się nastawiłam... wiem wiem, błahy problem, ale jakoś nie umiem przestać o tym myśleć, całą noc śniło mi się, że syna rodziłam
laugh.gif

mam prośbę-czy możecie wkleić zdjęcia Waszych córeczek z okolic 20-22 tyg??chodzi mi o płeć.. będę wdzięczna

Witam po zakupach :)
Nie było mnie tu tylko chwilkę a tyle napisałyście dziś że szok :)
Kupiłam sobie sukienkę, synkowi buciki na podwórko, połaziliśmy po galerii i teraz brzdąc śpi, a ja nadrabiam BB.

Zenia - "trzymaj" ta szyjkę. Spokojnego pobytu w szpitalu, najważniejsze że będziesz pod kontrolą.
A tak wogóle nasza moderatorko IzaV, może utworzyć wątek typu "emergency", żeby można była tam takie ważne info wpisywać jak Izka czy zenia.mi ?

chrobek - współczuje samopoczucie po badaniu. Ja samego badania nie wspominam źle, ale właśnie cały dzień potem spałam i zmulona byłam ;/

Zenia trzymam kciuki :-D wszystko bedzie dobrze!
Chrobek wazne ze juz jestes po! Kurcze co jest z ta glukoza.....
Izka ja jeszcze na glukoze nie dostalam i tez bede miala troszke do domu i bede autem jechac, dlatego po glukozie wciagne w przychodni kanapeczki, ktore sobie wczesniej przyszykuje w domku ;-)

oj zenia, trzymam kciuki za szyjkę!

chrobek, nie strasz, bo mnie to też wkrótce czeka :szok: ja jak kiedyś miałam to robione (przed ciążą) to nawet nie powiedzieli, że można tam zapodać cytrynę, i nie wiem czy to się zazwyczaj daje na gorąco, ale to też poskutkowało tym, że o mało pawik nie nadszedł, ale dałam radę. ciekawe jak będzie w wersji ciążowej, naprawdę już się boję...

Ewcik, ja byłam jakoś cały czas przed połówkowym nastawiona, że będzie to syn. pewnie dlatego, że wszyscy dookoła tak mówili i ja po prostu podświadomie w to chyba uwierzyłam. dlatego mega zdziwieniem dla tejże samej (pod)świadomości była wiadomość, że to dziewczynka :) mąż chyba jeszcze nie stracił nadziei, że może to jednak jakaś pomyłka, ale oficjalnie nigdy się oczywiście do tego nie przyzna :)

poniżej zdjęcie 20w4d
dziewczynka.jpg
po prawej to pupa, po lewej takie dwie jasne to kości udowe, a to co pokazane jest kursorem, to wg doktora ziarno kawy :)

ja jestem po długim spacerze z psem, pies zdechł, tak się wylatała, nieco zawiedziona, że zlikwidowano już jej ukochany śnieg :-D
a ja wreszcie w wiosennym płaszczyku, bez czapki i rękawiczek :szok:, szok, nie sądziłam że dotrwam do tej chwili <chlip chlip> :)

Załączniki

• dziewczynka.jpg
    dziewczynka.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 49
reklama
Do góry