AAsi no co ty patrz post wyżej, byłam 8.01 ja myślę, że przy tej różnicy wieku, to najgorsze było pierwsze pół roku, teraz jest dużo łatwiej wiesz jakbyś teraz zaszła w ciążę, to akurat skończyłabyś studia i na spokojnie urodziła ;-)
reklama
weronkazzz
tulęTolę
halo, melduję że tolka zaczyna rymować wierszykami z książeczek. ostatnio mówi, obserwując obrazki w sypialni:
obraz.... duży.....obraz....mały....oba isie podobały!
obraz.... duży.....obraz....mały....oba isie podobały!
malinka1980
Fanka BB :)
weronka, niesamowita jest
nie irisson. tylko kiedyś sie z nim bawlismy, chowalismy się pod koc i mówiliśmy " ciemno wszędzie...." i ostatnie zdanie zapamiętał
w żłobku mają jakieś "zajęcia" po angielsku, czasem czytają bajki, wierszyki a czasem piosenki śpiewają mały wrócił i cały czas "hopkin hopkin hop hop hop". i wrzask, że mam mu włączyć, co piosenkę włączyłam to słyszę "inną" dobrze, że dostajemy codziennie zdjęcia z opisem co robiły dzieci bo chodziło mu o walking walking hop hop hop. dzień później miałam 2 zmiane i dostaje od męża esa "co to jest te hopkin hopkin bo zaraz oszaleje"
w żłobku mają jakieś "zajęcia" po angielsku, czasem czytają bajki, wierszyki a czasem piosenki śpiewają mały wrócił i cały czas "hopkin hopkin hop hop hop". i wrzask, że mam mu włączyć, co piosenkę włączyłam to słyszę "inną" dobrze, że dostajemy codziennie zdjęcia z opisem co robiły dzieci bo chodziło mu o walking walking hop hop hop. dzień później miałam 2 zmiane i dostaje od męża esa "co to jest te hopkin hopkin bo zaraz oszaleje"
martynaxyxymartyna
Nadrabiajac zaleglosci
Nelka nie ma smoczka od września
Pampers tylko do spania od listopada ale teraz juz czasem nawet w nocy na nocnik sika
mowi juz sporo tez rymowanki powtarza no i liczy do 4 i rysuje ladnie misia
ze spaniem zaspiamy razem w lozku wiec nie ma zadnego problemu
Nelka nie ma smoczka od września
Pampers tylko do spania od listopada ale teraz juz czasem nawet w nocy na nocnik sika
mowi juz sporo tez rymowanki powtarza no i liczy do 4 i rysuje ladnie misia
ze spaniem zaspiamy razem w lozku wiec nie ma zadnego problemu
reklama
Mart81
To mój jest sto lat za murzynami. Bez smoka ale nie mowi nic poza: mama, baba, tata, trzy, jedzie, idzie, papa i miliona swoich słówek nic nie znaczących. Robi na sedes z nakładką ale o odstawieniu pampka narazie mowy nie ma. Pije tylko z butli ze smokiem, je kaszki (min oczywiście, ale bardzo lubi), w ogóle nie umie jeść sam, no może kanapkę, jabłko tylko utarte. Śpi w pajacu (bo mamusia tak uwielbia i ma duże pajace). Więc dzidziuś pełną gębą. Za to śpiewa czysto kilka piosenek, w zasadzie nuci bo bez słów.
Ostatnia edycja: