reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

kakakarolina, super jest taki dzień :tak:. Ja to się zastanawiałam czy coś się Tymkowi nie stało, że nagle się uspokoił. Dla mnie on nie był wtedy spokojny, tylko apatyczny :-D. Dopiero po trzecim dniu załapałam o co chodzi :-D. Fajnie, że masz już ten okropny czas za sobą. Ja się boję patrzeć na kalendarz kolejnych skoków. Wolę żyć w naiwnej nieświadomości i w przeświadczeniu, że gorszego niż ten nie będzie.
A piszczenie u nas wygląda tak :-). Leży sobie człowieczek i piszczy:
http://www.youtube.com/watch?v=h37yV9j8Y6U
(jakość marna bo filmik nagrany moim badziewnym średniowiecznym telefonem)

reklama
O, Dzag, to ja muszę Drobinę nagrać :D Bo takie dźwięki ja uznaję jako normalny głos, piski są u nas jakieś dwie oktawy wyżej ;)

Dzag, nagram to porównasz :) Ale generalnie - ciesz się, że ma taki stonowany głos :D Jak ja dostanę czasem pisk prosto w ucho przy odbijaniu, to mi świeczki w oczach (uszach) stają ;P

reklama
kurde sory, że Wam o tym w kółko piszę ale jestem tak zszokowana przemianą mojej córki że szok :szok::szok: nie mogę się otrząsnąć. No normalnie od rana leży na macie i się chichra gdzie normalnie był marud tylko do noszenia na rękach :szok::szok::szok:

Do góry