reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozwój i postępy naszych dzieci

katjusza gratulacje!!! Mam nadzieję, że tak już na stałe mu zostanie to spanie :tak: Mój brat też spał ze mną w pokoju całe noce od 3 mies. Budzenie nie wróciło, oby tak samo było u Was. Nie ma jak spanie ze starszą siostrą :-D

reklama
Katjusza, fajnie :) Zazdroszczę trochę ;)
Aniela śpi z Bratem do pierwszej pobudki. Na razie na materacu na ziemi. Na święta przywieziemy łóżeczko turystyczne od Dziadków. Budzi się raz (no chyba że akurat skacze, to dwa razy ;)) i zasypia od razu po jedzeniu, więc pewnie też niedługo wyemigruje na stałe do Franka :)

Kajtusza ja też gratuluję i zazdroszczę :))
Chwytanie, sranie przewroty głupoty spanie to najważniejsza umiejętność :-D:rofl2: ja przestałam liczyć na cud olka będzie się budzic w nocy jeszcze przez dwa lata:zawstydzona/y::-(

Mój Młody dzisiaj pobił swój rekord, spał od 20:20 do 8:20 :-) zwykle śpi od 8 do 6 albo 7, i potem jeszcze do 8-9 dosypia, w nocy ostatnio obudził się jak miał katar, mam nadzieję, że juz tak zostanie z przesypianiem nocy :-)

matko kochana, mój jak ostatnio spal 8 godzin to sprawdzałam co 5 min czy oddycha, przy 12 godz snu to już bym na pogotowie dzwoniła bez sprawdzania....
Ale już nie muszę sie martwić sprawdzaniem, młody wrócił do swojego systemu 5 pobudek w nocy:nerd:

dziękujemy dziewczyny, choć wszyscy dobrze wiemy, że to się jeszcze 50 razy zmieni ;-)

ale z sukcesów mamy jeszcze jeden - Wiki mówi "ma", albo raczej wypłakuje jak leży sam w łóżeczku a nie ma na to ochoty ;-) już trzykrotnie zlepiło mu się to w "ma-ma" :-D Choć wiem, że to zupełnie nieświadome to i tak cudne! :-)

reklama
Do góry