reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

ajak macie dziewczyny ze zwolnieniem?
bo ja mam do dnia porodu, czyli tego 22 sierpnia, a potem już niby zaczynam macierzyński, a mogę przecież I 2 tygodnie po terminie urodzić, to wtedy stracę 2 tygodnie macierzyńskiego... :sad:
troche kiepsko.. :sad:

reklama
Dominika ja wczoraj byłam na ktg bo termin na dziś i poprosiłam o następne zwolnienie Pan doktor wystawił mi do 2 wrześnie bo do tej pory na pewno muszę urodzić więc idź i poproś o następne nie musisz nic a nic tracić

tuptup, no własnie dziś byłam u niego, ale nie chciał mi wystawić...
powiedział ze są kontrole z zus I nie mogą wystawiać dłużej :sad:

No wiec byłam na IP. Ktg zrobione, usg tez, lekarz zbadał i wszystko jest w porządku. Powiedział, ze jeśli chce to mogę zostac na oddziale, ale lepiej jest czekać w domu, wiec oczywiście to wybrałam. W niedziele znowu ktg albo do szpitala jak cos się zacznie. Jeśli nic się nie będzie działo to w poniedziałek na pewno mnie zatrzymają. Spokojna jestem, ze z Mala wszystko dobrze i czekam licząc, ze zacznie się porod sam.
XCo do zwolnienia to tez dostałam na dłużej niż miałam termin, lekarz nie robił problemu.

No to Gosiek jestesmy w takiej samej sytuacji mnie tez w poniedzialek zatrzymuja. Ale zobaczyny oby w weekend nam samo poszlo:) ja jak sie przedje do siostry a mam doslownie 5min to juz cale podbrzusze boli ale to wiadomo roznie moze byc.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

tuptup ja mialam kiedys zastrzyki i nie byl to dobry pomysl 3 miesiace plamilam i nici z seksu z reszta ochoty w ogole nie bylo (faktycznie antykoncepcja skuteczna haha) a cofnac sie zastrzyku nie da, jakby to byly tabl zle dobrane to przestajesz brac i tyle a tak to klops, ja nie polecam

A mnie dziś jakbyl mało wszystkiego zaczęła boleć cała miednica [emoji16] nie wspomnę o bólu zębow czy dziąseł bo ciężko sprecyzować. Nie sypiam prawie i jestem spuchnieta jak balon [emoji1] jest ciężko. Ciągle mam twardy brzuch, widziałam, że pisalyscie, że też macie a potem wraca do normy co to oznacza jeśli jest twardy [emoji38]

[emoji173]

reklama
Do góry