reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

no wlasnie w przychodni nie wiedzialy co w takiej sytuacji jedyne co mi zaproponowaly to wizyta w pon u drugiego lekarza w przychodni ale to za puzno, dzwonilam do p. dr osobiscie ale nie odbiera na smsa tez nie dopisała jutro pójdę do rodzinnego zobaczymy co mi powie, ale nie ladnie zrobila p. dr poprostu jestem załamana taka postawą:-( i załapałam mega doła

reklama
Niunia nie martw sie u mnie to samo z lekarze na nfz. Mowil ze mam przyjsc za tydzien zeby powtorzyc ktg. Schodze zeby sie zapisac a tam ze on ma urlop do 8sierpnia! Wiec mam isc sobie do innego. Na dodatek nic nie mowil ani o usg ktore pkwinno byc 32-34tc ani o pobraniu gbs..
Szkoda slow. Dobrze ze chodze tez prywatnie!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

No to bardzo nieładnie postąpili.

Moja gin mo powiedziała , że ma od poniedziałku do piątku przyszłego urlop i mnie zostawia pod opieką swojej mamy też ginekolog. Ciesze się , że na nfz tak trafiłam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Polcia ja chodzę prywatnie pani doktor wie jaka mialam sytuacje w poprzedniej ciazy a tak mnie na lodzie zostawila mogla chociaz l-4 jakos podrzucić albo poinformowac co mamdalej robić

Hej dziewczyny bylam dzisiaj Na usg u innego lekarza bo Tak Jak wam mowilam Moja lekarka wyjechala I koncowke ciazy musze chodzic gdzies indziej.
Wedlug daty porodu to mamy 35+4 dni a po dzisiejszym usg wyszlo Ze dziecko Jest Na 34 tyg :( zmartwilam Sie bardzo ale lekarz mowi Ze 2-3 tyg odstepstwa to Norma :( co wy sadzicie ?

Moja mama mnie pocieszac zd moze wrodzila Sie do naszej rodziny bo Ja urodzilam Sie z masa 2950 /52cm a Moja Siostra 2759 I miala 50cm

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Moze bedzie kruszynka :-)

Mamakulka jak ja zazdroszcze ona mowila ze idzie na urlop i dlatego ta wizyta miala byc dzisiaj a jeszcze sie obawiam bo do 28 jest na urlopie 29 zapisalam sie na wizyte i boje sie ze tez cos wymysli zeby sobie urlop przedłużyć

Moja wraca w poniedziałek ja mam wizytę we wtorek. Teraz sezon urlopowy akurat nam się trafił niestety.

Normalnie nie wierze , ze następna wizyta to już koniec lipca i będziemy już tak blisko terminu...

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie ladnie troszke, ale niunia nie denerwuj sie no to napewno nie pomoze.
Moj gin mnie zawsze informuje, ze go Nie bedzie I jak cos to mam sie zglosic przed wyjazdem.

Do góry