reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
cieszę się że wszystko dobrze u waszych maluszków.

ja narazie tez okej, leki trochę pomogły na to okropne swędzenie przynajmniej udaje mi się względnie spać w nocy. W piątek mam badania w szpitalu i ciekawa jestem co zadecydują wzwiązku z wywołaniem, nie ukrywam że bardzo bym chciała żeby poród sam się zaczął ale narażać dziecka nie będę i jak trzeba będzie wywołać to trzeba będzie i tyle ale stresa mam okropnego....

chyba w tej sytuacji pozostanie w brzuszku jest dla dziecka mniej korzystne niz wczesniejsze urodzenie sie? ciekawe co wymysla w piatek, wcale sie nie dziwie, ze sie stresujesz.. z racji tego, ze jest nas sporo mamy pelen przekroj przeroznych ciazowych dolegliwosci i komplikacji

u mnie po wizycie, nie robila żadnych pomiarów ani nic :/ tylko na usg popatrzyła czy wszystko ok...z szyjką wszystko dobrze. No i pobrała dziś posiew do badań, zobaczymy jakie będą wyniki... Następna wizyta 27.07 .

Jesteśmy po wizycie 33t+3d mała ma 2400g ale główka oceniona na 36t + 4d szykuje się ciekawy poród :-) luteina tylko do końca tyg bo cały czas jest ryzyko przedwczesnego porodu wiec lezymy... szyjka 1.9. Cieszę się ze Waszą wizyty też udane. Pozdrawiamy!

Fajnie ze wasze wizyty udane bo ja zostalam odeslana z kwitkiem :-( do dzis mam l-4 a pani doktor odwołała wszystkie wizytu bo jej sie operacja przedłużyła a od jutra idzie na urlop inny lekarz w tej przychodni jest dopiero w poniedzialek wiec teraz jestem w kropce nastepna wizyta u p. dr jak wróci z urlopu 29.07 chyba ze sobie urlop przedłuży a ja zostalam na lodzie ;-( i cala zalamana co mam teraz z tym fantem zrobic

Fajnie ze wasze wizyty udane bo ja zostalam odeslana z kwitkiem :-( do dzis mam l-4 a pani doktor odwołała wszystkie wizytu bo jej sie operacja przedłużyła a od jutra idzie na urlop inny lekarz w tej przychodni jest dopiero w poniedzialek wiec teraz jestem w kropce nastepna wizyta u p. dr jak wróci z urlopu 29.07 chyba ze sobie urlop przedłuży a ja zostalam na lodzie ;-( i cala zalamana co mam teraz z tym fantem zrobic
Idź do lekarza rodzinnego. Zapewne wypisze l4.

Niunia a Nie ma tam jakiejs pielegniarki, poloznej? Przeciez musza wiedziec co w takiej sytuacji, bo napewno nie jestes jedyna, a jak nie to osobiscie zadzwonilabym do tej pani doktor I zapytala co mam zrobic

reklama
Do góry