reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Asia ale dran :/ Jak wogole tak mogl postapic. Jednak lekarze czasami myslala sobie Ze sa Bogiem.

Niunia Ja niestety nie moge trzymac Sie terminu z om bo go Nie mialam po porodzie :) Dlatego Tylko u mnie bazyjemy Na usg :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nie no jaja jakies, wielce obrazony.. dobrze, ze ta druga dr masz

no i super, ze z l4 sie wyjasnilo, ladnie sie zachowala

koronkaa dobrze, ze wszystko ok :)

Ale chamstwo. Po prostu nie mogę, kurde przecież to nie jest jakiś PRL. Niedawno czytałam u lipcówek opowieści z porodu, no i tu zacytuje:
"Sluchajcie jaka znieczulica byla u mnie w szpitalu...pojechałam o 22 do szpitala bo skurcze co 10min a rozwarcie 1.5cm!!! Tylko. Zostawili mnie. Z łaską.

Teraz najlepsze na porodowce juz wzieli mnie o 11 a o 19.30 bylo cc.!! Wiecie co uslyszalam??? Ja mowie ze nie mam sil!! Ze od 22 mam skurcze do teraz i nie dam rady. Zgadnijcie co lekarz na to??? " chcialo sie kochac???, to trzeba rodzic?" ile pani w ciazy przytyla?? Ja na to ze 21kg a on " potem dziwic sie ze mezowie was nie chca"!!!! Nie moglam uwierzyc w to co slysze"

Nie mogę uwierzyć, że w tych czasach jeszcze takie rzeczy się dzieją.

jakaś masakra po prostu :( dziewczyny nie wierze w to co Wy piszecie...jakie chamstwo na tym świecie :/ tacy ludzie nie powinni wykonywać zawodu w którym ma się kontakt z ludźmi...

No ja tez nie wierze ... oj mój pyskaty maz jakby wpadł do niego to by mu nagadał. I jak zazwyczaj uciszam męża to w takim przypadku bym go jeszcze mocniej nakręciła ;-). Co za kawał chama z tego lekarza. A na tego co Ci odmówił prowadzenia i na tego prostaka na porodówce napisałabym skargi !!! Jak za komuny konowały sie zachowują !!!
Fajnie ze p. doktor od l4 ładnie sie zachowała ... tzn normalnie :-)

Ja na porodówce będę mieć męża. Myślę, że żaden lekarz nie odważy się przy mężu powiedzieć, że mi się seksu chciało, wiec mam teraz cierpieć.

reklama
Asiunia - no nie moge uwierzyć. Jak on tak mógł, żeby odmówić dalszego prowadzenia :szok::wściekła/y:

niunia - fajnie, ze będziesz miała normalnei zwolnienie I nie musisz biegać po lekarzach I się martwić

Do góry