reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Powodzenia na wizytach, moja już jutro <3
Paper jesteś nasza, sierpniówka i nie oddamy Cię lipcówkom, zatem, grzecznie na kanapę, pilot, książka, telefon pod rękę i leżymyyyyy!!!
Ewix, czyli sn? Ja dalej nie wiem, jutro może rozjaśni mi się sytuacja... Jak sobie pomyślę że cc miałabym w pierwszych dniach lipca a żeby urodzić sn muszę bujać się dużo dłużej to odechciewa się wszystkiego... No i ostatnio bardzo boli mnie blizna po cc muszę powiedzieć lekarzowi, żeby to sprawdził, bo nawet przy dotyku czuję duży dyskomfort....

reklama
tak mnie w sierpniowkach zatrzymujesz a sama cc na poczatku lipca chcesz miec :D stawiam, ze o sierpien chodzilo ;p jak ta blizna boli to zle chyba? zeby ci sie to nie rozlalo przy sn..

Wlasnie jezeli chodzi o mycie okien to ja ostatnio odchorowalam bolem plecow I brzucha a unglamorous tylko jedno w kuchni I wcale Nie czulam sie zmeczona. Zostaly mi okna w pokoju ale po niedzieli sie za Nie wezme jak podokupuje pare rzeczy ktore potrzebuje do szpitala ;) w razie czego :)

Ja wizyty nie miałam ale w szpitalu robili dokładne pomiary, mała wazy 2800, główka odpowiada 37+2, tułów 36 a jestem w 35+3. Wiec albo bedzie duża albo zle obliczony termin. Jestem juz w domu, następna wizyta 25.07 i mam nadzieje ze do tego czasu juz nie bedzie żadnych niespodzianek.

Agata twoja córka będzie miała dużą główkę jeśli te pomiary sprawdza się, moja tez urodziła się ze sporą i stąd zawyżone wymiary na usg, bo na dwa tygodnie przed porodem miała niby mieć 3600 a urodziła się 3400, ogólnie była mała bo tylko 53 cm :)

reklama
Jejku dziewczyny dobrze że z maluszkami wszystko oki.
Pepercut trzymam kciuki za Was. Trzymajcie się jeszcze w dwupaku.
Ja nie wiem czy się przeforsowałam czy co ale brzuch mnie pobolewa. Mam co jaki czas skurcze.
Ale dziś wysłałam córcię do babci a mąż u teściowej. Mam 2 -3 dni na odpoczynek. Oby tylko nic się nie działo.

Do góry