Podobne tematy
- Przyklejony
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie denerwuj się, chcą poobserwowac wyniki po posiłkach. Ja z synkiem nie jadłam słodyczy i też miałam cukrzycę, dużo pilam. Dostaniesz jadłospis i po godz będziesz musiała mierzyć cukier. Jedyny plus taki , że dzięki diecie mi waga stanęła i już nic nie tylam będzie dobrze, głowa do góryDziewczyny odebrałam właśnie wyniki, ( w tym glukozy) i zadzwoniłam do lekarza, bo miał mi wypisać receptę na ten zastrzyk z immuglobuliną, i wspomniałam o tych wynikach z glukozy,bo mi się trochę wysoki wydawały. Na czczo 91, po godzinie 179 i po dwóch 175. No i lekarz powiedział, ze rzeczywiście za wysokie i mam jutro rano zgłosić się na oddział na 3-4 dni . Kurczę zupełnie się tego nie spodziewałam. Jednak poprosiłam go czy mogę w poniedziałek, bo w sobotę mam ostatni zjazd na studiach podyplomowych, zaliczenie, zdanie indeksu itp, więc powiedział, że w niedzielę po południu mam przyjechać, bo dyżur ma. W szoku jestem. I się martwie trochę, ja w ogóle słodkiego nie jem, i jakoś dużo czy bardzo tłusto też nie, owoców też nie, jedynie może soki. Ja raczej miałam zawsze niski cukier... eh...