reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

To milego popołudnia :)

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
Dziewczyny wiecie co ja mam wrażenie że mi się brzuch obniżył. Mam nadzieje że nic się nie dzieje

Jestem po wizycie. Synus wazy juz 1200 gram (28+2) i ku uciesze mamy lezy juz glowkowo :) Wiec albo fiknal w nocy albo to co bralam za glowke jest pupcia :) Kolejna wizyta 16.06 pobiora ma gbs i fotel wiec wybiore sie do innego lekarza na usg. Wydaje mi sie ze na takim etapie ciazy powinno sie kontrolowac sytuacje na bierzaco a nie robic usg co 2 wizyte....

Asiunia to fajnie, że malutki się obrócił :-) rosną te nasze dzieciaczki :-)
Szybko Ci pobiera GBS, jeśli już w połowie czerwca, wydawało mi się, że to tak około 36 tygodnia dopiero. Ja na szczęście mam co wizytę Usg i myślę tak, ja Ty, że jeśli jest możliwość to lepiej kontrolować dzidziusia :-)

reklama
A moja córcia leży główką do góry i lekarka zasugerowała, że już mała szansa na obrót. Do kiedy dziecko powinno się obrócić?

Do góry