reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

To milego popołudnia :)

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
Dziewczyny wiecie co ja mam wrażenie że mi się brzuch obniżył. Mam nadzieje że nic się nie dzieje

Jestem po wizycie. Synus wazy juz 1200 gram (28+2) i ku uciesze mamy lezy juz glowkowo :) Wiec albo fiknal w nocy albo to co bralam za glowke jest pupcia :) Kolejna wizyta 16.06 pobiora ma gbs i fotel wiec wybiore sie do innego lekarza na usg. Wydaje mi sie ze na takim etapie ciazy powinno sie kontrolowac sytuacje na bierzaco a nie robic usg co 2 wizyte....

Asiunia to fajnie, że malutki się obrócił :-) rosną te nasze dzieciaczki :-)
Szybko Ci pobiera GBS, jeśli już w połowie czerwca, wydawało mi się, że to tak około 36 tygodnia dopiero. Ja na szczęście mam co wizytę Usg i myślę tak, ja Ty, że jeśli jest możliwość to lepiej kontrolować dzidziusia :-)

reklama
A moja córcia leży główką do góry i lekarka zasugerowała, że już mała szansa na obrót. Do kiedy dziecko powinno się obrócić?

Do góry