reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Mój lekarz na wczorajszej wizycie był bardzo sympatyczny aż zdziwiłam się :) Tak jak pisałam w wątku głównym chłopiec pozostaje chłopcem, waży już 271 gram :) Pozostałe pomiary też ok. Dostałam zdjęcie jajeczek w prezencie urodzinowym dla męża. Chociaż z córeczki cieszyłabym się pewnie równie mocno, radość jest ogromna :) Kolejna wizyta 21 kwietnia. A połówkowe już za 1,5 tygodnia :)
Frytka rośnie Ci mały łamacz kobiecych serc :)
Koronka życzę ujrzenia chłopczyka na przyszłym usg :)
Dostałam już obciążenie glukozą na przyszłą wizytę.

reklama
@fryte3qa Jej jaki cudny! Sama bym sie zakochala, tylko po pierwsze - ktos mi juz serce ukradl, po drugie - jestem za stara :p

@koronkaa Jej nie strasz... ja sie juz przyzwyczailam do mojej Lilinki, nie chce zeby byla znow Mikolajem... hahaha Doktor byl praktycznie pewny, nie chce uslyszec o jajeczkach!! :p

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę wizyt i ciesze sie ze dzieciaczki sie zdrowo rozwijaja:-) ja mialam miec wizyte w srode ale p doktor odwolala pojechalam dzisiaj z nadzieja ze mnie przyjmie i najpierw sie ucieszylam bo na rejestracji powiedzialy mi ze przyjmie a po pół godziny czekania usłyszałam informację ze pani doktor nie dotrze dzis i odwołują najgorsze jest to ze do pon mam l4 a pani doktor przyjmuje w srode :-( i jak znowu odwola to juz nie wiem co robić:-( masakra

@nati92 musialabys uwazac na teściowa, a raczej bede tesciowa z piekla rodem dla wybranki mojego sliczniusiego synka :-) :-) hehe
@niunia102 a kiedy polowkowe? Masakra czekac z utesknieniem az sie zobaczy dzidzie a tu klops... serce peka! Ja na polowkowe w sobote po świętach. :-)

@nati92 musialabys uwazac na teściowa, a raczej bede tesciowa z piekla rodem dla wybranki mojego sliczniusiego synka :-) :-) hehe
@niunia102 a kiedy polowkowe? Masakra czekac z utesknieniem az sie zobaczy dzidzie a tu klops... serce peka! Ja na polowkowe w sobote po świętach. :-)
No wlasnie nie wiem myslalam ze mi cos powie teraz na wizycie

Już po połówkowym, maluch gigant 407g. Ruchliwy i niesforny :) Oczywiście CHŁOPAK, więc wracamy do błękitów :)
Udało się tylko raz zobaczyć buźkę ufoludka.
To dzisiejsze zdjęcie małego brzydala
IMG_0205.JPG

A to poprzednie, jak jeszcze był grzeczny i chciał współpracować :)

IMG_0206.JPG

Załączniki

• IMG_0205.JPG
    IMG_0205.JPG
    163,1 KB · Wyświetleń: 110
  • IMG_0206.JPG
    IMG_0206.JPG
    258,2 KB · Wyświetleń: 98
ŻARTUJESZ?!
Ja już się pogubiłam! Najpierw chłopak, później dziewczynka teraz znów chłopak? Czy ja nad czymś nie nadążam!?
A to psikus! :) :)

Będzie mały psotniś!
Faktycznie duży! Ważne że zdrowy i piękny :)

haha nie żartuję :) Poprzednie usg robiła na szybko moja dr, a ten lekarz robił usg w 13-stym tygodniu i teraz i stwierdził, że "dziewczynki z tego na pewno nie będzie!" :) Ale prawda jest taka, że dowiemy się po porodzie :)

reklama
Do góry