reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Aaaa tak to ja :) Nie skojarzyłam w pierwszej chwili. Na razie odłożę je i poczekam, co będzie u kuzynki spodziewającej się bliźniąt. A jak tam też róż nie będzie pasował to puszczę dalej w obieg :)

reklama
Wazne ze Ty się cieszysz :-) ja po tym żarcie mojego lekarza zdałam sobie sprawę że już nastawilam sie na chłopca i bardzo ciężko mi by było zmienić wszystkie wizje i wyobrażenia jakie miałam do tej pory na temat dziecka. Ale to zależy od charakteru. Cieszę się ze Ty masz więcej dystansu, bo bez tego byłoby ciężko :-)

Witam ja w pierwszej ciąży miałam tak że z chłopca zrobiła mi się córcia :) i powiem szczerze że teraz tez czekam na potwierdzenie nie nastawiam się że będzie chłopiec poczekam :)

Nam na prenatalnych w 12 tygodniu pani doktor powiedziała, że dziewczynka. W 19 tygodniu mogą gin też powiedziała, że raczej dziewczynka.. a teraz w środę idę na połówkowe do tej samej gin, u której byłam na prenatalnych... Ciekawe co nam pokaże i powie :-)

Nam poprzednio powiedział w 14 że chłopiec a w 20 że dziewczynka. Tym razem znów w 14 powiedział że będzie chłopiec czekam więc do 20 tygodnia :)

Myslalam Ze zawsze robi Sie z dziewczynki chlopiec a tu widze z waszego doswiadczenia Ze z chlopcow robia Sie dziewczynki :)
Ja tez w 19 tyg dowiedzialam Sie Ze Chyba to dziewczynka ale pewnosci Nie miala bo mowi zd jeszcze chlopca to Jaderka schodza pozniej wiec zobaczymy. Jade Teraz na prentalane do innej kliniki ktora ma dobry Sprzet 4.04 wiec zobaczymy ci powie :)
Chodz powiem zd ciezko bylo Jak powiedziala Ze dziewczynka bo jakos nastawilam Sie na chlopaka :) ale Teraz juz lepiej bo widze wiecej pozytywow Dla corci plus Dla mnie Ze Nie bede musiala zadnej wyprawki robic bo dziewczyny beda rok po Roku :)
Buziaki milego Dnia Panie :)

Ja tez juz nie mogę doczekać sie połówkowych w środę. W 13 tyg. była dziewczynka, zobaczymy co sie teraz okaże :-). Moja przyjaciółka twierdzi ze kalendarz chiński zawsze sie sprawdza, a tam jak sprawdzała to wychodzi ze bedzie chłopiec. Zobaczymy ;-)

reklama
w których tygodniach mialyscie połówkowe? Bo wizytę teraz będę miała w 19tc+1, to juz zrobi połówkowe?

Do góry