reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Mój lekarz na wczorajszej wizycie był bardzo sympatyczny aż zdziwiłam się :) Tak jak pisałam w wątku głównym chłopiec pozostaje chłopcem, waży już 271 gram :) Pozostałe pomiary też ok. Dostałam zdjęcie jajeczek w prezencie urodzinowym dla męża. Chociaż z córeczki cieszyłabym się pewnie równie mocno, radość jest ogromna :) Kolejna wizyta 21 kwietnia. A połówkowe już za 1,5 tygodnia :)
Frytka rośnie Ci mały łamacz kobiecych serc :)
Koronka życzę ujrzenia chłopczyka na przyszłym usg :)
Dostałam już obciążenie glukozą na przyszłą wizytę.

reklama
@fryte3qa Jej jaki cudny! Sama bym sie zakochala, tylko po pierwsze - ktos mi juz serce ukradl, po drugie - jestem za stara :p

@koronkaa Jej nie strasz... ja sie juz przyzwyczailam do mojej Lilinki, nie chce zeby byla znow Mikolajem... hahaha Doktor byl praktycznie pewny, nie chce uslyszec o jajeczkach!! :p

Dziewczyny jak ja wam zazdroszczę wizyt i ciesze sie ze dzieciaczki sie zdrowo rozwijaja:-) ja mialam miec wizyte w srode ale p doktor odwolala pojechalam dzisiaj z nadzieja ze mnie przyjmie i najpierw sie ucieszylam bo na rejestracji powiedzialy mi ze przyjmie a po pół godziny czekania usłyszałam informację ze pani doktor nie dotrze dzis i odwołują najgorsze jest to ze do pon mam l4 a pani doktor przyjmuje w srode :-( i jak znowu odwola to juz nie wiem co robić:-( masakra

@nati92 musialabys uwazac na teściowa, a raczej bede tesciowa z piekla rodem dla wybranki mojego sliczniusiego synka :-) :-) hehe
@niunia102 a kiedy polowkowe? Masakra czekac z utesknieniem az sie zobaczy dzidzie a tu klops... serce peka! Ja na polowkowe w sobote po świętach. :-)

@nati92 musialabys uwazac na teściowa, a raczej bede tesciowa z piekla rodem dla wybranki mojego sliczniusiego synka :-) :-) hehe
@niunia102 a kiedy polowkowe? Masakra czekac z utesknieniem az sie zobaczy dzidzie a tu klops... serce peka! Ja na polowkowe w sobote po świętach. :-)
No wlasnie nie wiem myslalam ze mi cos powie teraz na wizycie

Już po połówkowym, maluch gigant 407g. Ruchliwy i niesforny :) Oczywiście CHŁOPAK, więc wracamy do błękitów :)
Udało się tylko raz zobaczyć buźkę ufoludka.
To dzisiejsze zdjęcie małego brzydala
IMG_0205.JPG

A to poprzednie, jak jeszcze był grzeczny i chciał współpracować :)

IMG_0206.JPG

Załączniki

• IMG_0205.JPG
    IMG_0205.JPG
    163,1 KB · Wyświetleń: 107
  • IMG_0206.JPG
    IMG_0206.JPG
    258,2 KB · Wyświetleń: 96
ŻARTUJESZ?!
Ja już się pogubiłam! Najpierw chłopak, później dziewczynka teraz znów chłopak? Czy ja nad czymś nie nadążam!?
A to psikus! :) :)

Będzie mały psotniś!
Faktycznie duży! Ważne że zdrowy i piękny :)

haha nie żartuję :) Poprzednie usg robiła na szybko moja dr, a ten lekarz robił usg w 13-stym tygodniu i teraz i stwierdził, że "dziewczynki z tego na pewno nie będzie!" :) Ale prawda jest taka, że dowiemy się po porodzie :)

reklama
Do góry