reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Cześć :-) wczoraj już nie zdążyłam napisać, bo od razu po lekarzu nas lotnisko po siostrę jechaliśmy.

A więc tak... Maly Babel pozostał Malym :-) bedzie synek! :-) ogólnie wszystko w porządku, na moje skurcze kazał brać magnez (ktory już biorę od tygodnia dzięki moim Sierpniowkom, i skurcze są już bardzo rzadkie :-) ) szyjka długa, więc nie ma się Ci martwić. na temat krzepnięcia - czekamy na opinię hematolog, do której idę dziś na 12.
Dziękuję za trzymanie kciukow - pomogly :-) dzisiaj o 12 proszę o powtórkę!

Cześć :-) wczoraj już nie zdążyłam napisać, bo od razu po lekarzu nas lotnisko po siostrę jechaliśmy.

A więc tak... Maly Babel pozostał Malym :-) bedzie synek! :-) ogólnie wszystko w porządku, na moje skurcze kazał brać magnez (ktory już biorę od tygodnia dzięki moim Sierpniowkom, i skurcze są już bardzo rzadkie :-) ) szyjka długa, więc nie ma się Ci martwić. na temat krzepnięcia - czekamy na opinię hematolog, do której idę dziś na 12.
Dziękuję za trzymanie kciukow - pomogly :-) dzisiaj o 12 proszę o powtórkę!
Napewno dziś też wszystko będzie dobrze:-) powodzenia

Hematolog jednak we wtorek ahh ta sluzba zdrowia!
Chciałam już wcześniej Wam przedstawić mojego Przystojniaka ale się nie zaladowalo, a więc oto i On!

Załączniki

• 1458252063242.jpg
    1458252063242.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Ja tez bylam dzisiaj na wizycie I najprawdopodobnie bedzie druga Coreczka Chodz pewnosci Nie miala. Powiedziala Ze jajeczka schodza do 26 tyg wiec Moze jeszcze okazac Sie ukochanym synusiem Mamusi :)
Posprawdzala wszystko I dziecko rozwija Sie prawidlowo :) to najwazniejsze !
Ale jeszcze zyje nadzieja Na badania prenatalne Za 2 tyg, Ze Moze zobacze siusiaka :)! Hehe

Do góry