reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Moja dzidzia. Niewyraźne troszkę ale jest :)

Załączniki

• 1454512493294.jpg
    1454512493294.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 98
reklama
happymum - to takie ktg jakby miałaś?
Będzie dobrze, nie martw się, skoro lekarz mówi, że tak się zdarza.

Moniczka - fajnie, że dałaś znać, śliczny dzidziuś!

nati - gratuluję chłopca, rzeczywiście póki co przewaga chłopaków!

asiunia - no to takie same maluszki :p u Ciebie 12t6d 67mm, a Ewix 12t4d 69mm :)
Raptem 2mm różnicy ;)

Happymum, a nie możesz jechać do szpitala aby Ci zrobili usg? Albo na prywatna wizytę się gdzieś umówić? Wierze ze wszystko z Maluszkiem jest ok, ale dziwne zostawianie pacjentki w takiej niepewności przez tydzień. Trzymam kciuki

Tak siedze I czytam I Angelika masz racje jak lekarz Moze zostawic pacjentke przez tydz w niepewnosci... Nie slysze serduszka, prosze zglosic sie za tydz... No Nie wiem ale dla mnie to troche chore.
Happymum niczym sie nie martw, bo wszystko napewno jest dobrze:wink:
Moniczka super ze jest poprawa..
Sliczny dzidzius:biggrin2:

Witajcie, jestem w 13 tc, mieszkam od 7 lat w Nl. Rodziłam tu już jedno dziecko :) Dziś mieliśmy ekstra wizytę u ginekologa ( prowadzi mnie specjalista nie położna ,choruję na trombofilię) poniewaz od kilku dni okropny ból głowy i ciśnienie skaczące jak żaba. Maluszek ok , mama gorzej hehe.

Dziewczyny happymum mieszka w uk. tam tak jest.
Happy skoro czujesz maluszka to znaczy ze jest ok.

reklama
Hej i my również jestesmy po wizycie i najważniejszym usg i wszystko jest super. Nt1,5 pozostale pomiary tez ok. Niestety nadal jestem kinder niespodzianka bo nasze maleństwio jest wstydliwe i skutecznie sie zaslanialo. Machało rękami i nożkami i skakało nie miałam pojecia że mam coś tak ruchliwego w brzuchu. Chociaż już delikatnie odczuwam jego obecność

Do góry