reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

DSCN3152.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg 12 tyg 1 dzien
DSCN3151.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg

Załączniki

• DSCN3151.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    DSCN3151.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    37,9 KB · Wyświetleń: 103
  • DSCN3152.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    DSCN3152.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
    43,2 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Hej kochane przepraszam ze dopiero teraz ale wczoraj jak wrocilam z pracy okazalo sie ze bedziemy miec gosci a wieczorem bylam tak padnieta ze poszlam ubciutko spac.

Wiec tak mąż odebrał wyniki i jic mu nie powiedzieli czy wszystko jest dobrze a wyniki sa takie NT 1,7mm PAPP-A 3,853IU/I nie mam pojecia co to znaczy mam podana jeszcze ocene ryzyka trisomi ale tez nie wiem na co sie patrzy czy na ryzyko podstawowe czy ja skorygowane ryzyko

Hej,
Ja po wizycie :) Wszystko jest ok!
Mam brać dalej luteine, nie dał mi recepty i dopiero teraz jak dotarłam do domu i wszystko przeliczyłam to zorientowałam się ,że przy moim dawkowaniu zabraknie mi jej na 10 dni! :/

A tu mój mały wstydliwy "kosmita" ;) Ma prawie 10 cm ( CRL)

Załączniki

• 080220161682_2.jpg
    080220161682_2.jpg
    570,8 KB · Wyświetleń: 131
no i po wizycie... wszystko ok, dzidzia ma 9,2 cm i na 80 % CHŁOPAK :) widzieliśmy z mężem siusiaka :) więc wszystko po synku mam, wiadomo, że coś tam dokupię, ale bez szaleństw będzie :) w wyobraźni już widzę jak będą razem broić ;)
mówiłam o lekarzu o moich bólach brzucha i mówił, że skoro przechodzi, to ok, ale brać magnez 2-3 razy dziennie i dużo odpoczywać, każdą chwilę starać się wykorzystywać na leżenie, co przy moim synku jest nierealne, ale postaram się :)

reklama
Do góry