reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

Moja dzidzia. Niewyraźne troszkę ale jest :)

Załączniki

• 1454512493294.jpg
    1454512493294.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 97
reklama
happymum - to takie ktg jakby miałaś?
Będzie dobrze, nie martw się, skoro lekarz mówi, że tak się zdarza.

Moniczka - fajnie, że dałaś znać, śliczny dzidziuś!

nati - gratuluję chłopca, rzeczywiście póki co przewaga chłopaków!

asiunia - no to takie same maluszki :p u Ciebie 12t6d 67mm, a Ewix 12t4d 69mm :)
Raptem 2mm różnicy ;)

Happymum, a nie możesz jechać do szpitala aby Ci zrobili usg? Albo na prywatna wizytę się gdzieś umówić? Wierze ze wszystko z Maluszkiem jest ok, ale dziwne zostawianie pacjentki w takiej niepewności przez tydzień. Trzymam kciuki

Tak siedze I czytam I Angelika masz racje jak lekarz Moze zostawic pacjentke przez tydz w niepewnosci... Nie slysze serduszka, prosze zglosic sie za tydz... No Nie wiem ale dla mnie to troche chore.
Happymum niczym sie nie martw, bo wszystko napewno jest dobrze:wink:
Moniczka super ze jest poprawa..
Sliczny dzidzius:biggrin2:

Witajcie, jestem w 13 tc, mieszkam od 7 lat w Nl. Rodziłam tu już jedno dziecko :) Dziś mieliśmy ekstra wizytę u ginekologa ( prowadzi mnie specjalista nie położna ,choruję na trombofilię) poniewaz od kilku dni okropny ból głowy i ciśnienie skaczące jak żaba. Maluszek ok , mama gorzej hehe.

Dziewczyny happymum mieszka w uk. tam tak jest.
Happy skoro czujesz maluszka to znaczy ze jest ok.

reklama
Hej i my również jestesmy po wizycie i najważniejszym usg i wszystko jest super. Nt1,5 pozostale pomiary tez ok. Niestety nadal jestem kinder niespodzianka bo nasze maleństwio jest wstydliwe i skutecznie sie zaslanialo. Machało rękami i nożkami i skakało nie miałam pojecia że mam coś tak ruchliwego w brzuchu. Chociaż już delikatnie odczuwam jego obecność

Do góry