reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Mielismy dzis wizyte, maluszek odwrocony pleckami do nas,musielismy czekac na odpowiednia pozycje do pomiarow, ale w koncu sie udalo :) z koscia nosowa i przeziernoscia karkowa wszystko dobrze, czekamy tylko na wyniki PAPPa z krwi :) moja waga dokaldnie taka sama jak na porzedniej wizycie, wiec pierwszy trymestr chyba konczyczymy z wynikiem +1kg:D aaa i to chlopiec :)

Gratulacje dziewczyny pozytywnych wizyt :) oraz tym ktore juz widza ze beda mialy malych przystojniakow:) tez licze na synka :) chodz mam ogromna Obchote na slodkie wiec Chyba bedzie druga panienka :)

Jestem po wizycie-serduszka nie bylo słychać....kazala przyjsc za tydzień bo prawdopodobnie jeszcze za wcześnie (teoretycznie do ukonczenia 16tc mozr nie byc słychać) nie ukrywam ze jestrm zalamana

happymum zleciła Ci jakieś badania, czy po prostu spokojnie masz czekać na kolejne usg?

Jestem po wizycie-serduszka nie bylo słychać....kazala przyjsc za tydzień bo prawdopodobnie jeszcze za wcześnie (teoretycznie do ukonczenia 16tc mozr nie byc słychać) nie ukrywam ze jestrm zalamana

Będzie dobrze....trzymamy kciuki
Na następnej wizycie na pewno będzie biło jak dzwon! !! :) bądź dobrej myśli nie zalamuj się kochana chociaż pewnie to trudne ale maluszek nie może tego odczuwać...będzie wszystko dobrze, zobaczysz !

Ostatnia edycja:
happymum, napewno jest wszystko ok. ale rozumiem twój niepokój i pewnie tydzień będzie się ciągnął w nieskończoność teraz :/

nati de- gratuluję udanej wizyty!

albo mi się wydaje albo już przewaga chłopców póki co ;) oj mi się marzy akurat kolejny synek ale córeczka też będzie super, oby tylko zdrowe było.

Okasia to nie bylo usg tylko badanie aparatwm do sprawdzania tętna. Mam czakac na kolejne 11.02 i wyedy musi juz byc slychac jak nie to wysla mnie na dodatkowr usg

ok, juz rozumiem. Przepraszam, że dopytuję, ale czy wcześniej na usg było widać serduszko?

reklama
Do góry