reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

reklama
Dziewuszki Gratuluje pozytywnych wizyt :) my Tez dzis bylismy I wszystko dobrze ;) badanie prenatalne wypadly dobrze :) odetchnelam z Ulga bo Sie balam bo czuje Sie w tej ciazy wogole inaczej niz w pierwszej :) tzn wogole Sie w niej nie czuje oprocz tego Ze spac mi Sie chce a takto zero objawow :)
Termin Mam Na 11.08 a plci nie chcial powiedziec bo powiedzial Ze Jak przyjdziemy w 20 tyg to wtedy bedzie wiadomo bardziej a teraz nam nie chce robic metliku bo Mamy juz corke I Pewnie czekamy Na synka hehe

A to nasz bobasek :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1454360886.188612.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1454360886.188612.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1454360886.188612.jpg
    145,9 KB · Wyświetleń: 381
Dziewuszki Gratuluje pozytywnych wizyt :) my Tez dzis bylismy I wszystko dobrze ;) badanie prenatalne wypadly dobrze :) odetchnelam z Ulga bo Sie balam bo czuje Sie w tej ciazy wogole inaczej niz w pierwszej :) tzn wogole Sie w niej nie czuje oprocz tego Ze spac mi Sie chce a takto zero objawow :)
Termin Mam Na 11.08 a plci nie chcial powiedziec bo powiedzial Ze Jak przyjdziemy w 20 tyg to wtedy bedzie wiadomo bardziej a teraz nam nie chce robic metliku bo Mamy juz corke I Pewnie czekamy Na synka hehe

Super ze wszystko dobrze a bobasek śliczny :)

Moniczka leć i to szybko bez zastanowienia, postawią Cię tam na nogi na pewno i wrócisz do domu z podwójnymi siłami. O siebie jak o siebie ale o maleństwo trzeba dbać:) Trzymaj się cieplutko i informuj nas o wszystkim :*

reklama
Koronka sliczny maluszek :-)
Monisia za pare dni bedziesz juz w domu, bedziesz miala nowa energie ;-)
Ja tez w czwartek prenatalne I juz stresik sie uruchamia ...

Do góry