reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

ja juz po wizycie, lekarz potwierdzil ze chlopak. wsyztsko ok. a z ta moja opryszczka- po 12 tyg jest ok nawet jak pierwszy raz w zyciu. jesli jutro okaze sie ze to naparwde opryszczka bo etraz to taka krosta zcerwona- to mama juz leki i mam je brac.

reklama
Ja też już po wizycie.
Moja Ameba ma 3,5cm, nt 1,5.
Wszystko jest ok :)
Jestem spokojna.
Choć się nie spodziewałam, lekarz zrobił usg, a to dlatego, że ostatnio było tylko ciałko żółte.
Byłam mile zaskoczona.

Załączniki

• CCF20160202_00000.jpg
    CCF20160202_00000.jpg
    629,9 KB · Wyświetleń: 94
Dziewczyny piękne te Wasze maleństwa. Ja też byłam wczoraj na wizycie, widziałam mojego Bąbelka :-) wzruszyłam się bardzo, ale niestety nie dostałam wydruku. 15 mam usg genetyczne więc już niedługo znowu będę mogła sobie trochę popodgladać :-)
Trochę się zmartwiłam bo ginka zwiększyła mi dawki leków i dała dodatkowe skierowanie na usg Doplera, bo nie mogła dokładnie zbadać przepływów, albo zauważyła jakąś nieprawidłowość :-\

reklama
Anula1807 też niestety lekarz nie dał mi wydruku, ale zapytałam czy mogę chociaż zrobić telefonem zdjęcie zdjęcia i nie było problemu :) Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze! Na pewno bardzo się martwisz, ale bądź dobrej myśli.

Pozdrawiamy wszystkie maleństwa po i przed badaniami, rosną niesamowicie szybko <3

Do góry