reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Relacje z wizyt lekarskich czyli co słychać u maluszka

ja juz po wizycie, lekarz potwierdzil ze chlopak. wsyztsko ok. a z ta moja opryszczka- po 12 tyg jest ok nawet jak pierwszy raz w zyciu. jesli jutro okaze sie ze to naparwde opryszczka bo etraz to taka krosta zcerwona- to mama juz leki i mam je brac.

reklama
Ja też już po wizycie.
Moja Ameba ma 3,5cm, nt 1,5.
Wszystko jest ok :)
Jestem spokojna.
Choć się nie spodziewałam, lekarz zrobił usg, a to dlatego, że ostatnio było tylko ciałko żółte.
Byłam mile zaskoczona.

Załączniki

• CCF20160202_00000.jpg
    CCF20160202_00000.jpg
    629,9 KB · Wyświetleń: 96
Dziewczyny piękne te Wasze maleństwa. Ja też byłam wczoraj na wizycie, widziałam mojego Bąbelka :-) wzruszyłam się bardzo, ale niestety nie dostałam wydruku. 15 mam usg genetyczne więc już niedługo znowu będę mogła sobie trochę popodgladać :-)
Trochę się zmartwiłam bo ginka zwiększyła mi dawki leków i dała dodatkowe skierowanie na usg Doplera, bo nie mogła dokładnie zbadać przepływów, albo zauważyła jakąś nieprawidłowość :-\

reklama
Anula1807 też niestety lekarz nie dał mi wydruku, ale zapytałam czy mogę chociaż zrobić telefonem zdjęcie zdjęcia i nie było problemu :) Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze! Na pewno bardzo się martwisz, ale bądź dobrej myśli.

Pozdrawiamy wszystkie maleństwa po i przed badaniami, rosną niesamowicie szybko <3

Do góry